Samsung 5233 Wi-fi Wirelesse bağlanmak nasıl açıklarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

error94

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5233 Wi-fi Wirelesse bağlanmak nasıl açıklarmısınız
arkadaşlar 3 gün önce samsung 5233 Wifi aldım ama wireless ağına bağlandımda ap Başarısız dns başarısız kmilik tanıtma başarısız hizmete erişilemiyor gibi birçok şey çıkıyor lütfen yardım ediniz:vur:vur

emrahgu

Üye
ewet arkadaşlar bende ağ şifremi girdiğim halde bağlantı kesildi diyor bunu bilen kimse yok mu nasıl bağlancağımızı???

Vatoz34

Üye
Arkadaşlar aynı telefondan bende de var fakat wi-fi ye nerden giriliyor ?

error94

Üye
    Konu Sahibi
emrah ben olayı baya bi önce çözdüm artık çok rahat bağlanıyorum gerçekten çok modemde denemiştim ama modemlerin çoğu düşük mbps olduğu için uzaktan çekse bile verimli olmuyor bu yüzden yakında nen az 2 çizgi çekmesi gerekiyor ve sonra kolayca bağlınıyor Bu arada diğer arkadaşım senn telefonun wifi modeli olanmı??:oke:

baranbarbaroglu

Üye
arkadaşlar benim sinyal gücümde iyi denemediğim şey kalmadıbana biri lütfen yardım etsin
:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

wirelesse bağlanıyorum yeşil yanıyor ama internet sitesine giremiyorum bileninizvarsa lütfen yardımcı olsun

wirelesse bağlanıyorum yeşil yanıyor ama internet sitesine giremiyorum bileninizvarsa lütfen yardımcı olsun[/QUOTE]

xxdemirxx

Üye
aynn:ağlarım:

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşlar bağlanmaya çalıştığınız modem kendi modeminizmi.Çünkü bazı modemler engelli olabiliyor bazılarıda şifreli.sizin wifi'yi test etmek açısından yapmanız gereken ilk şey bir avm'ye gidip orada wifi ile ağları taratıp.koduz bir modeme bağlanmak olacak ilk bağlanmada modem i kaydetmenizi ister modemi kaydettikten sonra menüden tarayıcı yı seçin ve tarayıcı profillerine girin ve bağlandığınız modemi seçin.ondan sonra deneyin bir web sayfasına bağlanmayı.
Küçük bir hatırlatma uygulama kullanarak nete bağlanacaksanız ayarlar uygulama ayarları tarayıcı profilini tekrara bağlandığınız modeme getirmeniz lazım mazallah kontörleriniz yalan olur.

kerem269

Üye
Kardeş sen milletin yaptığı uygulamanın aynısını yazmışn.çözüm yazmamışn.aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olabılecek arkadaş varmı ?

ALIHAN1981

Üye
Arkadaşlar bendede var wi-fi modeli..çok kolay bağlanması neden yapamıyosunuz ki.wi-fi abmleminden site açamazsını.wi-fi ambleminden wireless ı açtıktan sonra aratıyoruz.Modemimizi bulup ayarlarını yapıoruz.şifresini girioruz.ve kaydediyoruz.Daha sonra tarayıcıya gidip istediğimiz siteyi açıoruz...Sanırım sorun wi-fi den site açmaya çalışmanızda.Ordan çalışmaz.wi-fi den bağlandıktan sonra tarayıcdan girerseniz sorun çözülcektir...

bynsc

Üye
dns başarısız diyor sürekli.herşeyi denedim dns şifrelerinide girdim wifi bağlantısı var gözüküyor ama nete girilmiyo..nasıl bişey anlamadım ya

golge9

golge9

Üye
wifi entegresi bozulmus olabılır kolay gelsın bence entegreyı kontrol edın benım basıma cok geldı...

kerem26999

Üye
Kardeş 0 telefonun neresı bozuk olsun

golge9

golge9

Üye
kardesım o bluetooth, wireless kızıl otesı ısınlarla calısıyor yada mor otesı hıc farketmez bunların bır cıhazları var ben nokia 6300 almıstım bluetooth acıtıgmda yarıda kapanıyordu telefoncuya gıttım telefoncu bluetooth entegresı bozulmus dedı sonra telefonu aldım 2 hafta sonra kadarda samsung star aldım yanı entegre bozulabılır ya yere carpma etkısıyle yada komutlama etkısıyle bence o tlefonu bır goster derım bırde su yolu dene benım bluetooth entegresı bozukken telefonu şarja soktum kapattım actım daha sonra bluetooth actım acılıyordu bıde sen dene kardes :oke:

kerem26999

Üye
Kardeş bozuk falan değilmiş samsung mağazasına goturdum.Orada adam elıne aldı bı kaç kurcaladı ve nete bağlanmaya başladı.Bu sorunu yaşıyan arkadaşlar hiç çekinmesin gitsin samsung şubesine dns başarısız sorununu halletsinler.

kerem26999

Üye
Tarayıcı dan girdğin ağı seç kardeş.

ceko73

Üye
"DNS Başarısız"
Size şunları önerebilirim.Telefonunuzun fabrika ayarlarna dönüp tekrar deneyin.Bu da olmazsa bağlandığınız ağa telefondan tarayıcı profilleri ayarlarına girerek 64bit lik anahtar uzunluğu türünü 128 olarak ayarlayın şifre olamadan bağlanıyorsanuz, şifreleme türünü ayarlardan wep olarak seçip tekrar deneyin.

silver021

silver021

Üye
arkadaşım wifi ye bağlan.. 2 çizgi çekmeli en düşük.. 1 çizgi çekene bağlanamazsın.. normal laptoplar içinde aynı şekilde..

internetten tercihlere girin internet profillerinden seçtiğiniz wifi ye bağlanın kolaylıkla..

mhett

Üye
arkadaşlar aynı problem benimde başıma geldi bağlantı kesildi, başarısız cihaz ap yanıt vermiyo, DNS gibi hatalar veriyo. işin garibi ilk defa bağlanınca bağlanıyo bağlantı kesilince bu hataları veriyo. ben fabrika ayarlarına geri döndürdüm bi aç kere ozaman sorun yok. ama süreklide fabrika ayarlarına girilmez ki be kardeşim. Ayrıcada entegre okadar kolay bozulmaz arkadaşlar 9 senelik elektronik tecrübesi olan bir kişi olarak konuşuyorum. Ayrıcada DNS hatası veriyosa bu telefondan kaynaklanmıyor olabilir. Nedeni Dns sunucusu cevap vermiyor olabilir

nerdesin.ae.

nerdesin.ae.

Üye
arkadaşlar lütfen bana da birisi acıklasın, gecen sefer nete bağlandımm wireless bağlandı sanıdoum ama meğer benim kontrler gtmiş :( şimdi de ağı aryorum buluyo, sinyal seviyesi de iyi fakat bağlan dedikten cok kısa bi süre sonra bağlantı kesildi diyo, bu problemi nasıl cözeblrm? bi fikri olan var mı?:ağlarım:

Üst Alt