Haber Samsung 2014 Yılı Q3 Mali Raporunu Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung 2014 Yılı Q3 Mali Raporunu Açıkladı
Samsung son tanıttığı amiral gemisi telefonları ve giyilebilir ürünler ile satış stratejisini geliştirmeyi planlıyordu. Ancak rekabetlerin çok sert yaşandığı bu pazar bazen hesaplarınızı alt üst edebilir.

Koreli şirketin işletme karı 61.8% 57.8 oranında düştüğünü tahmin ediyor. 3.6 milyar dolar veya 4 milyar dolar arasında bir aralıkta zarar söz konusu. Analistler, üç aylık süre için 4.04 milyar dolar kar bekliyorlardı. Geçen yıl, Samsung 9.6 milyar dolar yılın aynı dönemi için işletme karı bildirmişti.

• Beğen
Tepkiler: lazye, Aybin.Kilic ve The Shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
Beter olsunlar. :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben herkesin görüşüne saygı duyarım, sanki bana samsung Galaxy S 2 serisinden sonra hızlı bir düşüşe geçti gibi geliyor. Öyle kabaca hafıza yoklamasında bıraktığı iz bu bende. Bizler firmaların ortağı değiliz ama böyle giderse ciddi önlemler alması gerekebilir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: lazye, TheDarkStar7 ve The Shadow
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Damacana plastiğine hayvan gibi donanım koy sonra piyasaya sür sat. Yazılım güncellemeye gelince ucuz bahaneler ara. Nokia'nın geçtiği yolda Samsunga başarılar dilerim. Beter olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: lazye, 0MG90 ve The Shadow
enterneoll

enterneoll

Üye
Aferin Samsung Nokia gibi oluyorsun bundan sonra sadece nexus ve iOS cihaz alıcam bide belki note serisi note 4de gözüm var

Fenomenon

Fenomenon

Üye
hiçbişey olmaz samsung'a

0MG90

0MG90

Üye
Batsın dicem bende ama batmaz bunlar

devilmy

devilmy

Üye
Yilda yuzlerce cihaz cikarana kadar adam akilli 3 tane cihaz cikar yazilim destegi sagla zarar etme plastik kasa yazilim guncellemesi yok bastan sagma is yapiyorlar ancak olacagi bu hersene dahada dususe gecer bunlar rekabet olayi artti artik

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung büyük firma. sadece telefon yapmıyor ki. adamlar uçak motoru bile yapıyor.
İnsanın aklına gelmiyor değil işte kocaaaa chip,motor ve çeşitli kontrol sistemleri üreten firma telefon konusunda kullanıcılarını üzüyor :hmmm

Tabi bunu bir çok firma yapıyor. Günde kaç konu kapanıyor sırf bu yüzden,kullanıcılar sinirden hakarete varacak cümleler sarf ediyorlar.

Bu yüzden elbette batmaz ama kullanıcılar tepkilerini göstermiş gibi geldi bana :)

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon ve Aybin.Kilic
lazye

lazye

Üye
Beter olsun inşallah [emoji4]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
samsung büyük firma. sadece telefon yapmıyor ki. adamlar uçak motoru bile yapıyor.
Nokia da telefon üretmiyordu. Ama mobil sektörde kullanıcılarını üzünce mobil sektörde prestij kaybı ile birlikte kullanıcı kaybettiler.

Bizim çok güzel bir atasözümüz var "Neydim demeyeceksin. Ne olacağım diyeceksin"
Samsungun gidişi de eksi puan.
Bir de mobil sektörü eskisi gibi değil. Ben yaptım oldu zihniyetini kabule etmiyor. Anında tepkiyi veriyorlar. Zira bu sektörde oyuncu çok.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: lazye ve TheDarkStar7
Invoke

Invoke

Üye
Otursun düşünsün, nerede yanlış yapıyoruz diye.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Aybin.Kilic, The Shadow ve 1 kişi daha
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
"Sen giderken biz dönüyorduk."

[ Powered by Nokia ]

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, lazye ve The Shadow

MaxipmaN

Üye
nokianın yolunda ilerliyor,saf gibi ortada bırakıyor cihazlarını gelip de ağlamasınlar, ben kullanayım samsungumu keyifli keyifli sattıktan sonra beter olsunlar bize ne :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve lazye
AHKE

AHKE

Üye
saçma güncelleme politikası yaparsa olcagı bu

Üst Alt