Samsun Galaxy S3 ü olan bir zahmet bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadowKing18

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Galaxy S3 ü olan bir zahmet bakabilir mi ?
Selamın Aleyküm arkadaslar akşam akşam rahatsızlık verdimde sizden birkaç öneri almak istiyorum. Samsun Galaxy S3 e sahibim 4.1.1 sürüm yüklüydü orjinal kernel. Sonra yazılım güncelleştirmesi geldi ve 4.1.2 yi kurdum ancak tümünü kur yerine sadece kur dedim.Telefonda menü geçişlerinde hafifte olsa kasmalar mevcut ben geri 4.1.1 sürümüne geçip tekrar 4.1.2 yi kurmak istiyorum fakat herkes roomlu cihazlarda anlatmış ama ben garantisini bozmak istemiyorum daha bir ay olmadı alalı bana orjinal bir şekilde 4.1.1 e nasıl dönebilirim. Sitesinde filan bulamadım ama.Şimdiden teşekkür ederim iyi günler. :)

m-eri

Üye
samsung çıkışlı orjinal sürümler ya da diğer adıyla stock rom lar yüklersen garanti bozulmaz mesela ben şuan ingiltere stock romunu kullanıyorum. türkiye stock romunu indirip kur nasıl kurulacağı yazar.

ShadowKing18

Üye
    Konu Sahibi
Bana bir link atarmısın kardeşim biraz bu konularda yeniyim birde nasıl yapılcagını söylersen :)

blacktalon

blacktalon

Üye
4.1.1 e odinle donup orjinal olarak 4.1.2 yukseltmek mumkunse dene bi

emreli01

emreli01

Üye
ilk baş root la sonra unroot yap garanti kapsamına tekrar girermiş

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Şöyle yapsan daha iyi olur fabrika ayarlarına gelin sonra wipe işlemlerini uygula aynı değişen bir şey olmaz

blacktalon

blacktalon

Üye
Wipe data wipe cache denedin mi belki kasmalar ondandir

Violonist

Üye
wipe data ve wipe cache yap kasmalar gider

ShadowKing18

Üye
    Konu Sahibi
wipe data wipe cache nedir :) vallahi birşey bilmiyorum bana bir link atarsanız nasıl yapabiliceğimi valla cok sevinirim arkadaslar.

blacktalon

blacktalon

Üye
recovery moda aliyosun teli ve wipe seceneklerini tikliyosun fakat bu format demektir ne varsa siler

ShadowKing18

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı kalırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt