Galaxy SIII 4.1.2 Update

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rmelihr

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII 4.1.2 Update
Merhaba arkadaslar ben galaxy s3 4.1.1 kullanicisiyim telefonum garantili odin ile kurmustum bu 4.1.1 i simdi garanti bozulmucak sekilde orjinal 4.1.2 polonya surumunu kurmak istiyorum biraz arastirma yaptim ve bir surum buldum bu siteden buldum dogrumudur yanlis ise paylasabilirmisiniz

https://docs.google.com/file/d/0B-5p6bNoamrUYmd4dkJFMW1Zd2s/preview?pli=1

Buldugum link budur

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Her bulduğun yerden rom indirip telefona kurma en fazla 1 Ay'a gelir Türkiyeye bekle derim.Telefona bişi olursa çok kafanı vurarsın :oke:

badmus

badmus

Üye
sammobile.com 'dan baktim evet polonya icin çıkmış. ama garanti konusunda bisey diyemem. turkiye icin olanini bekle bence. :oke:

rmelihr

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 polonya sürümünü yükledim hiçbir sıkıntı yok şu anda birşey sormak istiyorum 4.1.2 ye herhangi bir güncelleme geldiğinde cihaz güncellemelerinden yükleyebilirmiyim. bunu merak ediyorum yoksa tekrardan odin ilemi kurmam gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Yanlız Makine acayip hızlandı benim telefon kasıyordu hep 4.1.1 de ya kötü versiyon yüklemiştim 4.1.1 de şimdi bunu kurdum canavar gibi

bejum3

bejum3

Üye
bu arada sammobile bugun twiter da galaxy s2 icin 4.1.2 jelly bean guncellemesini onumuzdeki hafta dagiticakmis

kaynak:

rmelihr

Üye
    Konu Sahibi
benim soruma cevap alamadım =)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
hayir odinden kurmana gerek yok artik polonyaya gelen her guncellemeyi cihaz guncellemelerinden kurabilirsin

İyi'de talip'de öyle yaptı güncelleme gelmiyor diye yakınıyordu bir ara :hmmm

rmelihr

Üye
    Konu Sahibi
bende 4.1.1 kurmuştum hiç güncelleme gelmiyordu İNŞALLAH bu sefer gelir diye umuyorum

badmus

badmus

Üye
Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence türkiye romundan şaşma hem internette garantiden çıktı diye yakınanlarda gördüm doğrumu bilmiyorum ama

rmelihr

Üye
    Konu Sahibi
zaten polonyaya farklı gelip türkiyeye farklı gelicek hali yok vardırda çok az yani =)

- - - Eklendi - - -

Garantiden cikmazki sonucta orjinal rom root hic yapmadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt