Samsung Galaxy S3 Için Android 4.1.2 Sürümünü Yüklemek Kurmak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Için Android 4.1.2 Sürümünü Yüklemek Kurmak Istiyorum
Samsung Galaxy S3 için Android 4.1.2 Sürümünü Yüklemek Kurmak İstiyorum
Yani Yüklü Olan 4.1.2 yi Formatlamak istiyorum..Daha Önce 4.1.1 iken 4.1.2 ye yükseltmiştim ama bu aralar çok çok ağırlaştı bir format atmak istiyorum

tomy1925

tomy1925

Üye
Samsung Galaxy S3 için Android 4.1.2 Sürümünü Yüklemek Kurmak İstiyorum
Yani Yüklü Olan 4.1.2 yi Formatlamak istiyorum..Daha Önce 4.1.1 iken 4.1.2 ye yükseltmiştim ama bu aralar çok çok ağırlaştı bir format atmak istiyorum
Formatla bi sıkıntı olmaz zaten anladığım kadarıyla cihazın 4.1.2 format attığında cihaz sürümün yine aynı kalır yani 4.1.2 ise yine 4.1.2 olarak kalır.neden tekrar aynı yazılımı kurmak istediğini anlayamadım:hmmm

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telefon orjinal spot yani garantisiz kaçak aldım yani aldığımda sanıyorum kaçak olmasından dolayı bi türlü sürümü güncellenmiyordu..yanılmıyorsam 4.0.1 di ne telefondan ne de kiesten bi türlü sürüm yükseltmesi yapamıyor sürümü güncelleyemiyordum her gün güncelleme uyarısı çıkmasına rağmen olmuyordu ,bi telefoncudan parayla 4.1.2 ye yükselttim bu aralar çok ağırlaştı telefon yani telefonu fabrika ayarlarına çevirmek sistemi baştan yüklemek istiyorum ona format mı diyorlar bilmiyorum onun için ne gerekiyor
acaba *#272*imei numarası# işlemi benim içimi görür mü yoksa program atmam mı gerekiyor
bilmiyurum sorunumu anlatabildim mi

tomy1925

tomy1925

Üye
ses açma tuşu orta home tuşu power tuşu (açma kapama tuşu) 3 tusa aynı anda basın ekran açılınca elinizi çekin recovery modu açılcak oradan sırasıyla wipe data factory reset ve ardından wipe cache partition secip system now deyip cihazınızın yeniden başlatmasını sağlayın. bunları yapamadan önce rehber vede verilerinizi yedeklemeyi unutmayın bol şanslar

Üst Alt