samsun galaxy s3 mini mi nokıa lumıa 620 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sertanbeyy42

Üye
    Konu Sahibi
samsun galaxy s3 mini mi nokıa lumıa 620 mi?
arkadaslar giriş seviyesi tarzınd bi telefon almayı düşünyrm 2. el s2 lere bakarken lumıa 620 geliyor dediler:) onu bekledim ve burada satışa sunulması 1 2 ayı bulur diyor yetkililer. s3 mini de hoşuma gitti o yuzden bi sormk istedim s3 minimi vs lumıa 620 mı ??

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaslar giriş seviyesi tarzınd bi telefon almayı düşünyrm 2. el s2 lere bakarken lumıa 620 geliyor dediler:) onu bekledim ve burada satışa sunulması 1 2 ayı bulur diyor yetkililer. s3 mini de hoşuma gitti o yuzden bi sormk istedim s3 minimi vs lumıa 620 mı ??

Her türlü s3 mini :)

• Beğen

Samet.25

s3 mini tavsiye etmem 620 lerdede yani wp8 lerdede daha uygulama fazla yok cıkmasını beklersın s2 lere bak bence giriş için fazla bile s2 s3 mini samsung un oyunu gibi s2 al bence

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
S3 mini güzel telefon 620'de uygulama filen unut sana söyliyim.

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
S3 mini.wp'de su an oyun uyg. yok.alma wp(su an icin)

• Beğen
skywalker06

skywalker06

Üye
s3 mini al yada galaxy nexus almanı tavsiye ederim windows dedikleri gibi uygulama yok bilgisayarda bile uygulama dükkanı çok kısıtlı birde s2yi tavsiye etmiyorum çünkü 2yıllık telefon artık güncelleme çıkmayacak o yüzden s3 mini ve nexusa bak derim

• Beğen

kuralsiz9

Üye
Sony Xperia P ye de bakabilirsin.

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
s3 mini al yada galaxy nexus almanı tavsiye ederim windows dedikleri gibi uygulama yok bilgisayarda bile uygulama dükkanı çok kısıtlı birde s2yi tavsiye etmiyorum çünkü 2yıllık telefon artık güncelleme çıkmayacak o yüzden s3 mini ve nexusa bak derim

Nerden biliyosun cikmayacagini?

• Beğen

eflatun265

Üye
s3 mini al derim sarjı ikigünden fazla gidiyor flas olayına gelence her siteden video açıyor zaten s2 yide al derim ona yeni güncelleme hazırlamışlar 4.0 olcakmış oda

• Beğen
skywalker06

skywalker06

Üye
Nerden biliyosun cikmayacagini?

Samsung bu ace 2ye bile 4.2.1 getirmek yerine sadece 4.1.2 çıkartıyor kaldı ki ace 2 çıkalı 1yıl bile olmadı s2yede bu yüzden güncelleme geleceğini pek kimse düşünmüyor çünkü s4 tanıtılacak bunun dışında samsung yeni cihazlar tanıttı onların satılması için s2ye desteği çekileceği düşünülüyor forumlarda araştırırsan çoğu kişi böyle diyor

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Ihtiyacina bagli.

• Beğen
godofnight

godofnight

Üye
s3 mini dayanıklılık ve uygulama bakımından daha iyi ve bircok iyi yönü var önemli olanlar şarj dayanıklılıgı , işletim sistemi uygulama , oyun vs android wp8 i ezer geçer ayrıcada :)

• Beğen
taklaci55

taklaci55

Üye
Tek kelimeyle S3 Minii Arkadaşımm ;)

• Beğen
mesutgaga

mesutgaga

Üye
android piyasadaki en iyi sistem .s3 miniyi alınca oynayabildigin oyunların grafigini görünce şaşırıp kalcaksın

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Samsung bu ace 2ye bile 4.2.1 getirmek yerine sadece 4.1.2 çıkartıyor kaldı ki ace 2 çıkalı 1yıl bile olmadı s2yede bu yüzden güncelleme geleceğini pek kimse düşünmüyor çünkü s4 tanıtılacak bunun dışında samsung yeni cihazlar tanıttı onların satılması için s2ye desteği çekileceği düşünülüyor forumlarda araştırırsan çoğu kişi böyle diyor

Ace2 ile s2 ayni kulvarda degil

- - - Eklendi - - -

banada gelmeyecek gibi geliyor ama belli olmaz.kesin konusmamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt