Samsun Galaxy S2 Omega V23 [rom] Final Jb 4.1.2 Custom

Sponsorlu Bağlantılar

kdrymn

Üye
işlemleri sırası ile yaptım telefonum root lu olmasına rağmen install zip from sdcard / choose zip from sdkard / I9100_OMEGA_V23.... ok ledikten sonra belli bir süre sonra karşıma aslanlı bir amblem geliyo ondan sonra next no wipe ve wipe seç diyor ben wipeyi seçiyorum next diyorum peşinden default installation tıklıyorum install diyorum kurulum yapıyor ancak yeniden başladığında açılmıyor telefon daha

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Kurulum yapmadan once wipe data falan yapiyoruz ya onu yapmadan yukle o zaman olur ben defalarca denedim ama olmadi samsung yazısında kaliyodu en son bu sekilde yaptim oldu

kdrymn

Üye
talimatları uygun olarak yüklediğim haled gördüğüm izlenimler ve hatalar
1-) Telefon aşırı derecede ısınıyor
2-) Şarzı yarım saatten fazla dayanmıyor bile
3-) bilgisiyara usb olarak taktığım zaman görmüyor ( win 7, win 8, xp )
4-) Telefon açılırken maalesef 2-3 dakikayı buluyor

hakanaras04

Üye
bu romu dün kurdum bu romu yüklemeden önce CWM Recovery içerisindeki Backup and Restore kısmıdan var olan romun yedeğini aldım ve şimdi hafıza kartına hiç bir şekilde format atamıyorum bilgisayarla dahi atılmıyor hafıza kartın içinde böyle bir klasör var CLOCKWORKMOD o hafıza kartın formatlanmasına engel oluyor 16 GB lık hafıza kartımı kaybetmek istemiyorum YARDIM EDEBİLECEK BİR ARKADAŞ VARMI___??

burak_genc

Üye
Ben yükledm de Samsung yazısında kaldı . tekrar yükledm yine aynı . :S

hardal00

hardal00

Üye
Hocam canli duvar kagidina girdigimde calismayi durdurdu hatasi aliyorum cozum nasil olur bir anlatin

hardal00

hardal00

Üye
ayrıyetten dosyalarım klasörü yok sd carda ulaşamıyorum bunun bir apksi varsa yada başka yolu bir anlatı ver

serihan

serihan

Üye
S2 de hangi omega rom u en iyisi? ben v20 yi denedim gayet memnunum

ugr.shnn

Üye
Usta bu romlari yukledikten sonra telefonu ingilizce olarak mi kullaniyoruz ayarlari fln.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
S2 nin işlemcisi hangi romda 1.8ghz e çekiliyorYoutube da videoları varya

guvenguven

guvenguven

Üye
teşekkürler, denedim kesinlikle çok başarılı ve hatasız.

aga_06

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın :)

Üst Alt