Samsun Galaxy S2 Omega V23 [rom] Final Jb 4.1.2 Custom

Sponsorlu Bağlantılar

ensonkral06

ensonkral06

Üye
biftor nasıl şarj konusunda filan ?

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Biftorda flash desteği yokmuş. Yeniden omegaya dönüyorum . v23 yeniden deniyelim bakalım. Ayrıca şarj hepsinde hemen hemen aynı.

aga_06

Üye
    Konu Sahibi
v21 kullanıyordum. Bu sürüme geçmek istedim. Lakin telefon samsung yazısında kaldı. Yükleyemedim yani. Nasıl yükleneceğini tam olarak anlatabilir misiniz ?

Ben iki telefona yükledim ikiside sorunsuz gerçekleşti. Önce odinle cf root yükledim ordından linklerden indirdiğim rom dosyasını sd card a attım sonra telefonu recovery moda aldım ve install from sd card gibi bi seçenek vardı ordan dosyayı bulup işlemi tamamladım. eğer bunlar yetersiz olursa daha detaylı bi şekilde tüm adımları kendim tekrarlayarak yazabilirim :)

- - - Eklendi - - -

Hocam kurmadım vala hala v20 deyim :D özelliklerine filan baktım neredeyse aynı. v23 den sonraki romlarda batarya süresini arttırırlarsa iyi olur

Şarj bakımından büyük ilerleme var inş daha iyiyede götürürler ilk aldığım günleri hatırlıyorumda gün içinde 2-3 defa şarja takıyordum şimdi en azından gün sonunu bulabiliyoruz :)
v20 konusunda mantıklı davranmışsınız çoklu pencere en belirgin özellik onuda gün içinde acaba çalışıyor mu felan diye kullanmasam hiçbi işe yaramayacak :D

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ben iki telefona yükledim ikiside sorunsuz gerçekleşti. Önce odinle cf root yükledim ordından linklerden indirdiğim rom dosyasını sd card a attım sonra telefonu recovery moda aldım ve install from sd card gibi bi seçenek vardı ordan dosyayı bulup işlemi tamamladım. eğer bunlar yetersiz olursa daha detaylı bi şekilde tüm adımları kendim tekrarlayarak yazabilirim :)

- - - Eklendi - - -

Şarj bakımından büyük ilerleme var inş daha iyiyede götürürler ilk aldığım günleri hatırlıyorumda gün içinde 2-3 defa şarja takıyordum şimdi en azından gün sonunu bulabiliyoruz :)
v20 konusunda mantıklı davranmışsınız çoklu pencere en belirgin özellik onuda gün içinde acaba çalışıyor mu felan diye kullanmasam hiçbi işe yaramayacak :D

SAğol hocam yapamazsam yazarım buraya.

Ramatata

Ramatata

Üye

Usta elimde i9100 var simdi bu romu indirdim kuracagim benim telefon simdi rootlumu ss attim titanyum backuptan

Ramatata

Ramatata

Üye
Rootluymus yukledim tsk ederim

Ramatata

Ramatata

Üye
Eyvallah hocam

m_uzun6

m_uzun6

Üye
Flash destegini ayriyetten yukleyebiliyorsun :)

- - - Eklendi - - -

Biftorda flash desteği yokmuş. Yeniden omegaya dönüyorum . v23 yeniden deniyelim bakalım. Ayrıca şarj hepsinde hemen hemen aynı.

Flash desteğini ayriyetten kurabiliyorsun

blckdrgn

Üye
Ben omega v20 kullanıyordum. geçen camera 4.2 de video modunda takılıyordu telefon. tekrar rom yukledim ama camera 4.2 de yine aynı sorun devam ediyor. bende araştırdım v23 ü yükledim. ama aynı sorun bu rom da da devam ediyor. normal kamera da hiçbir sorun yok ama camera 4.2 de video çekiminde telefon yine takılıyor. tekrar rom yukledim bende. bu sefer custom installation seçeneğinden yanında 4.2 olan hiçbirşeyi kurmadım...

custave

custave

Üye
omega v21 bı dene

kamera2.apk

paşa06.40

paşa06.40

Üye
teşekkürler

ersera

Üye
benim cihazımın ana bant sürümü I9100XXLS8 yapım numarası I9100XWLSD ben omegarom u yüklemek istiyorum fakat bu XWLSN A yazıyor ben bunu yükleyebilirmiyim sorun olurmu illaki XXLSD olan bir rommu yüklemeliyim yardımcı olun lütfen

ersera

Üye
Gerek kalmadi çözdüm

ersera

Üye
Arkadaşlar omega rom u yükledim kamera ve galeri değişmedi cwm den atiyorum yüklendi yazıyor ama telefonu yeniden baslatinca yine eski kamera ve galeri var

kdrymn

Üye
Hocam Bilmediğim için soruyorum Türkçe Varmı Acaba ?

kdrymn

Üye
Hocam bilmediğim için soruyorum acaba türkçe varmı içinde ??

Üst Alt