Samsun Galaxy S II Alıcam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mericbaba

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Galaxy S II Alıcam.
Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy s II alcam fakat bazı soru işaretleri var kafamda. Uygulama bulma ve yükleme zorluğu varmı ? Ne gibi uygulamalar bulabilirim nerden bulabilirim her android uygulamasını rahatca yükleyebilirmiyim. Bunları yüklemek için önceden birşeyler yapmam gerekirmi ? Bilen birisi yardımcı olabilirse gerçekten mutlu olurum.

Teşekkürler.

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Arkadasim. bildigin uzere android market var. burada buyuk oyunlar var bunlar icin ucret odemen gerekiyor. kucuk oyunlar ise vakit gecirebilecegin eglenceli oyunlar angty birds. defans oyunlari filan. buyuk oyunlari forumda bulabilirsin. Linkler zaten crackli. indirip kurcaksin. oyun kendisi wifi uzerinden ana dosyalarini indircek ve oyuna baslicaksin. mesela real racing 2 . Mukemmel grafiklere sahip hd oyun. ya da call of duty yi bilirsin. tipa tip aynisi modern combat diye bir oyun var. online oynuyorsun. Rutbe kazaniyoraun. puanlarla online olarak silah aliyorsun. ve hd. dusunmedn alabilirsin telefonu. ...

İncİnat

İncİnat

Üye
dostum oyun oynamak istiyorsan xe ya da xl al harika telefonlar s2 de ısınma problemi var ateş gibi oluyor

cargo3230

cargo3230

Üye
dostum oyun oynamak istiyorsan xe ya da xl al harika telefonlar s2 de ısınma problemi var ateş gibi oluyor
arkadaşlar öyle yanıltıcı yorum yapmayın arkadaşım xe yada s2 fiyatlar aynı sayılır bak incele eline al gör hangisi işine gelirse al ikiside mükemmel telefon s2 de ısınma sorunu diye bişey aklında kalmasın ilk olarak ısınıyor ama o normal ve abartılacak kadar değil....:good:

İncİnat

İncİnat

Üye
zaten s2 yi kötülemiyorum ancak en iyi oyun performansı xl de olur ekranı aralarında en genişi maşallah tablet kadar

Türe

Türe

Üye
xe daha mantıklı olur

gokay1989

gokay1989

Üye
S2kullanicisyim hic bi problem yasamadm isinmada abrtilacak kadr deyil oyun konusuna gilrsrk markefix market uggulamasni i drin her oyun ucretsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt