Android daha iyi değil mi? Bence. Hd ve 8mp olması önemli değil.Tabiki c6-01. Cbd amoled ekran, hd video kayıt, güçlü gpu, hd oyunlar... Çok yakında gelecek symbian anna güncellemesi ile çok hızlanacak telefon ayrıca.
ben olsam ace alırdım. Artık symbian değil de farklı şeyler denemek istiyorum. Bada bana göre değil. O yüzden android.
c6-01 8 MP kamera var ama autofocus yerine fixedfoxus kullanılmış. Ve symbian.
Ace kamera 5 MP+AF. Android kullanılmış. Bence gayet güzel.![]()
Android daha iyi değil mi? Bence. Hd ve 8mp olması önemli değil.
----------Eklendi @ 22:20:49 ---------- Yazıldı @ 22:19:40 ----------
Ace için interneti kötü, güncelleme yapılamıyor filan diyorlar. Ondan bir kararsızlık oldu içimde. c6-01'in sadece kamera özelliği ilgimi çekti.
Android daha iyi değil mi? Bence. Hd ve 8mp olması önemli değil.
----------Eklendi @ 22:20:49 ---------- Yazıldı @ 22:19:40 ----------
Ace için interneti kötü, güncelleme yapılamıyor filan diyorlar. Ondan bir kararsızlık oldu içimde. c6-01'in sadece kamera özelliği ilgimi çekti.

8 megapiksel ama AF yok, buyuk bir eksi. Ace diyorum.
Hayır değil, bu telefonlarla da çok güzel resim çekiliyor, sadece yakın çekimler sıkıntılı. Kullanıp da memnun olan bir sürü arkadaş var forumda. Tek diyebildiğiniz işlemci android, af. Geliştirin biraz kendinizi.
----------Eklendi @ 19:55:48 ---------- Yazıldı @ 19:51:54 ----------
Afli dandik bir kameralı samsung yerine afsiz nokia tercih ederim.
Hayır değil, bu telefonlarla da çok güzel resim çekiliyor, sadece yakın çekimler sıkıntılı. Kullanıp da memnun olan bir sürü arkadaş var forumda. Tek diyebildiğiniz işlemci android, af. Geliştirin biraz kendinizi.
----------Eklendi @ 19:55:48 ---------- Yazıldı @ 19:51:54 ----------
Afli dandik bir kameralı samsung yerine afsiz nokia tercih ederim.
ben çekilmez demiyorum. Hatta daha güzel de olabilir. lafım yok. Sadece yapmışken af da koysan bi şey olmaz di mi?
Yakin cekim benim icin onemli, sizin icin olmayabilir. Ona bakarsak siz de GPU GPU diyorsunuz ama S^3 GPU'yu verimli kullanamiyor..
Haklısın ona ben de anlam veremedim.
----------Eklendi @ 20:12:09 ---------- Yazıldı @ 20:07:50 ----------
Tamam ben bunu kabul ediyorum zaten hatta bunu ben söyledim. Çoğu şeyde kullanamıyor menüde, kaydırmada vs. kullanamıyor. Ama buna rağmen ace'den daha iyi gerek özellikte, gerek kalitede. Öncesinde yazdım zaten üstünlüklerini.
Donanim olarak C6-01 in ustun oldugunu kabul ediyorum ama iste isletim sisteminden dolayi guvenemiyorum..