Telefon Tavsiyesi Samsubg Galaxy Ace & Nokia c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emreabcd

Üye
    Konu Sahibi
Samsubg Galaxy Ace & Nokia c6-01
Samsubg Galaxy Ace&Nokia c6-01 hangisi daha güzel?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben olsam ace alırdım. Artık symbian değil de farklı şeyler denemek istiyorum. Bada bana göre değil. O yüzden android. :oke:

c6-01 8 MP kamera var ama autofocus yerine fixedfoxus kullanılmış. Ve symbian.

Ace kamera 5 MP+AF. Android kullanılmış. Bence gayet güzel. :D

pRime.

pRime.

Üye
Tabiki c6-01. Cbd amoled ekran, hd video kayıt, güçlü gpu, hd oyunlar... Çok yakında gelecek symbian anna güncellemesi ile çok hızlanacak telefon ayrıca.

Emreabcd

Üye
    Konu Sahibi

Tabiki c6-01. Cbd amoled ekran, hd video kayıt, güçlü gpu, hd oyunlar... Çok yakında gelecek symbian anna güncellemesi ile çok hızlanacak telefon ayrıca.
Android daha iyi değil mi? Bence. Hd ve 8mp olması önemli değil.

----------Eklendi @ 22:20:49 ---------- Yazıldı @ 22:19:40 ----------

ben olsam ace alırdım. Artık symbian değil de farklı şeyler denemek istiyorum. Bada bana göre değil. O yüzden android. :oke:

c6-01 8 MP kamera var ama autofocus yerine fixedfoxus kullanılmış. Ve symbian.

Ace kamera 5 MP+AF. Android kullanılmış. Bence gayet güzel. :D

Ace için interneti kötü, güncelleme yapılamıyor filan diyorlar. Ondan bir kararsızlık oldu içimde. c6-01'in sadece kamera özelliği ilgimi çekti.

pRime.

pRime.

Üye

Ace için interneti kötü, güncelleme yapılamıyor filan diyorlar. Ondan bir kararsızlık oldu içimde. c6-01'in sadece kamera özelliği ilgimi çekti.

Sen zaten kararını vermişsin dostum. Ace al ozaman.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

telefon güzel görünüyor ama artık sıkıldım. Ace güncelleme çıkar merak etme. :oke:

nonamex

Üye
8 megapiksel ama AF yok, buyuk bir eksi. Ace diyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Hayır değil, bu telefonlarla da çok güzel resim çekiliyor, sadece yakın çekimler sıkıntılı. Kullanıp da memnun olan bir sürü arkadaş var forumda. Tek diyebildiğiniz işlemci android, af. Geliştirin biraz kendinizi. ;)

----------Eklendi @ 19:55:48 ---------- Yazıldı @ 19:51:54 ----------

Afli dandik bir kameralı samsung yerine afsiz nokia tercih ederim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayır değil, bu telefonlarla da çok güzel resim çekiliyor, sadece yakın çekimler sıkıntılı. Kullanıp da memnun olan bir sürü arkadaş var forumda. Tek diyebildiğiniz işlemci android, af. Geliştirin biraz kendinizi. ;)

ben çekilmez demiyorum. Hatta daha güzel de olabilir. lafım yok. Sadece yapmışken af da koysan bi şey olmaz di mi?

nonamex

Üye

Yakin cekim benim icin onemli, sizin icin olmayabilir. Ona bakarsak siz de GPU GPU diyorsunuz ama S^3 GPU'yu verimli kullanamiyor..

pRime.

pRime.

Üye
ben çekilmez demiyorum. Hatta daha güzel de olabilir. lafım yok. Sadece yapmışken af da koysan bi şey olmaz di mi?

Haklısın ona ben de anlam veremedim.

----------Eklendi @ 20:12:09 ---------- Yazıldı @ 20:07:50 ----------

Yakin cekim benim icin onemli, sizin icin olmayabilir. Ona bakarsak siz de GPU GPU diyorsunuz ama S^3 GPU'yu verimli kullanamiyor..

Tamam ben bunu kabul ediyorum zaten hatta bunu ben söyledim. Çoğu şeyde kullanamıyor menüde, kaydırmada vs. kullanamıyor. Ama buna rağmen ace'den daha iyi gerek özellikte, gerek kalitede. Öncesinde yazdım zaten üstünlüklerini.

nonamex

Üye

Haklısın ona ben de anlam veremedim.

----------Eklendi @ 20:12:09 ---------- Yazıldı @ 20:07:50 ----------

Tamam ben bunu kabul ediyorum zaten hatta bunu ben söyledim. Çoğu şeyde kullanamıyor menüde, kaydırmada vs. kullanamıyor. Ama buna rağmen ace'den daha iyi gerek özellikte, gerek kalitede. Öncesinde yazdım zaten üstünlüklerini.

Donanim olarak C6-01 in ustun oldugunu kabul ediyorum ama iste isletim sisteminden dolayi guvenemiyorum..

pRime.

pRime.

Üye
Donanim olarak C6-01 in ustun oldugunu kabul ediyorum ama iste isletim sisteminden dolayi guvenemiyorum..

Dostum anna'yı kullanan sensin beğenen de sensin bence kötü olmaz.

----------Eklendi @ 20:31:12 ---------- Yazıldı @ 20:30:20 ----------

anna gelince tabi:D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Tabiki galaxy ace. Nokia artık teknolojide geri kaldı. Onlar hala simbiyan üretsinler. Adamlar android teknolojisini kullanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama bu yaptıkları kendilerine zarar olarak geri dönüyor farkında dahi değiller. Telefon alan herkez artık android işletim sistemii istiyorlar. Asla nokia alma samsung galaxy ace al.

Emreabcd

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlarınız için :)

01dnz

Üye
nokia c6 01 fiyatı daha uygun ve donanım olarakta üstün
ace çakma iphone 4 benziyo

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ace kesinlikle fiyatını haketmiyor.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
61semih

61semih

Üye
kamera konusunda bır resım gostereyım sıze
af lı telefonda kullandım af sızda af sızın resmı elımde yok berbat cektıgı ıcın fakat af ı olan gio (3,2 pxl)

Uploaded with

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt