Sahur Muhabbet Sohbet Konusu

Evet çalışıyorum makina opörötörlügü yapıyorum,bu arada ben askerliğimi,izmir gazi emirde yaptım

valla ii yerde yapmışsın.. biraz sıcaktır flan ama izmir gbi yer yoktur

Çok güzel bir yer izmir ee nede olsa egenin incisi,yanlız sabahları kuru soğuğu çok oluyor ona bi türlü alışamadım

abi kuru muru soğuk yha biz burda pişiyoz kuruda olsa bi soğuğa hasretiz....

ayrıca silentone arkadaşım aynen I LOVE İZMİR

Doğru çok sıcak oluyor onu biliyorum zaten benim anlatmak istediğim sabahları kuru soğuğu cok oluyordu.

valla iş bulsam çalışcam ama malesef iş bulamadım aslında bi iş bulmuştum ama onada annem izin vermdi gbi bişi... otelde garsonluk yapcaktım gndermdi ...

Anladım neyise sağlık olsun daha gençsin ileride güzel bi işte çalışırsın zaten

inşallh daha okuyoz bakalım eğer okulla ilerletemessem kafamda değişik fikirler var kendi dükkanımı açmak istiyom...

İnşallah eğitimini tamamlarsın ondan sonrada iş hayatına atılırsın.Benim tek temennim eğitimini tamamlaman.

eğitimi tamamlamasına tamamlarızda abi iş liseyle bitmio bugün öyle bi durumdayızki sınava girmeye hak kazanmak için sınava giriyoz bu hangi ülkede var... oyüzden ben okuma konusunda biraz şüpeliyim çünkü bugün nice 4 yıllık mezunlar simit satıyo... benim bi becerim var resim konusunda bunu ilerletip bi tattoo(dövmeci) dükkanı açmayı hayal ediom ve bununda sadece hayal olarak kalmaması için elimden gelenide yapıom...

Captain

Üye

hayırlısı olsun kardeş

--------------- Ekleme ---------------

abdülhey hangi lisedensin ? ( meraktan soruyorum )

Captain

Üye
bu sene 12 ha okulun en buyuklerı ( ama lys var )