sahur internet kampanyası

50gb mı ? taş çatlasın 2 gün 3.günü görmez o 50 gb bende ben 1 ayda mobil internet ile pcye bağlayarak 269 GB kullanmış adamım yani 50 GB ta ne biz teknolojiyi jet hızında kullananlardanız kardeş sen takma onları

Tepkiler: Gofrettin115
2011 yılında vodafone 945 vardı babamda bende onu kullandım 1 sene 2013 e kadar 1 sene telefonsuz kaldım babam kızdı bana 5/. Kattan attı dikenli yer vardı oraya 2013 ten beri tablet vardı t210 discovery 2 var simdi bu yaz bakalım yani 2011 yılında aylık cepnet 250 vardı ilk 3 ay 7 TL 96 kbps adil hiz ile 4 GB ta yakin kullanmıştım video indiriyodum hep videoder programı ile bazı aylar 3 2.5 kullandığım da oluyordu video az indirirsen

benim video ile işim olmuyo ki bazen aklıma yıllar önce izlediğim aksiyon filmleri vs gelince onları indiriyorum onun dışında full oyun indiriyorum ki az çok bilirsin kurulum dosyalarının boyutlarını 2gb 5 gb 10gb 20gb vb şeklinde indir babam indir

sahur paketi geldi de üzerine sınırsız 1gb paketini alsam hız kısıtlaması gelir mi ?

Ben Arkadaşın Wi-fisine Beleş 7/24 Giriyorum (Hız 20mgbt Down 7mgbt Upld.)

Tepkiler: Gofrettin115 ve ___kaptan___

hsno7

Üye
ben geçiş işlemini yaptım

Kendine Arkadaş Edinmelisin Yakınında
Arkadaştan yana sıkıntı yokta evin etrafında net kullanan konu komşu yok Turkcell'e 25 tl verip 1gb'ı 1 saatte bitirip kalan 29 gün 23 saatte 96 kbps hız ile internete talim where is the adalet

isoxx

Üye
Yalnız aveanin ki günlük 500 boşuna şanslı hissetme kendini 15 gb yapıyor nerdeyse

Tepkiler: Serhan
paketi alabildin mi?

evde kotası bitince hızı 5-7mbps olansınırsız wifi var da sırf beleş olduğu için sahur paketi yapcam beleşin tadı ayrı güzel
ayrıca evde 3-4 tane turkcell hattı var eder sana 8Gb

Serhan

Üye
Turkcellinki günlük 2 gb mi ramazzan boyunca 2 gb mi ?

Tepkiler: Gofrettin115 ve ___kaptan___