sahur internet kampanyası

Konu Sahibi
sahur internet kampanyası
SAHUR yazın 2222'ye gönderin katılın

3G li Sahur Kampanyasi kapsaminda 16 Temmuz a kadar 02:00 - 06:00 saatleri arasinda gecerli 2GB ucretsiz internet hattiniza yuklenmistir. Paket bitiminde baska paketiniz yoksa kullanimlariniz standart tarifeniz uzerinden ucretlendirilecektir.

hsno7

Üye
bu ramazanda mı var sahur kampanyası

0MG90

Üye
Başlığı düzeltin, tüm harflerin büyük olması yasak

Turkcell sayfası için

Sınırsız internet paketine sahip olanlar katılamıyor, çok saçma olmuş

Tepkiler: Gofrettin115 ve ___kaptan___

0MG90

Üye
Normal paketimi iptal edip aldım sonra yine yaparım, bedava 2GB interneti kaçıramam

Tepkiler: ___kaptan___

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
dün atmıştım işler mi diye işlemedi nasip bugüneymiş

Turkcell'in bu saçmalığı da benim canıma yetti yemin ederim şeytan diyor ki kır hattı ne telefon kullan ne bişey ne sinir işler yapıyorlar kafam almıyo valla neymiş efendim sınırsız paketle sahur paketi aynı anda kullanılamazmış

Tepkiler: 0MG90
Bende öyle yaptım 0mg90 baktım vermiyor iptal edip deneyim dedim verdi

Normal paketimi iptal edip aldım sonra yine yaparım, bedava 2GB interneti kaçıramam
şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?

şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?
kullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacak

Eğer 1gb ile kullanılsa hız kısıtını kal
kullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacak
hmm anladım neyse o zaman paket 8 gün sonra bitince yaparım 25 tl verdik dmi zaten 2 gb benim için 20 dk lık işi var 20 dk ya 2 gb bitecek o yüzden 1gb sınırsız bitince yaparım

Ben zannetmiyorum geçen senede böyle yaptım gündüz sınırsız paketi yedi gece ondan ama denemek lazım

0MG90

Üye
Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim.

Tepkiler: ___kaptan___ ve canavar195
Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim.
hmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ? : eğer kullanabilirsem ona göre iptal edicem paketi

0MG90

Üye
hmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ? : eğer kullanabilirsem ona göre iptal edicem paketi
Evet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsiniz Mesela benim 7 gün önce yenilendi ve Temmuz'da yenilenecek. İptal ettim paketimi ve Temmuz'a kadar kullanabilirim paket bitene kadar.

Evet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsiniz Mesela benim 7 gün önce yenilendi ve Temmuz'da yenilenecek. İptal ettim paketimi ve Temmuz'a kadar kullanabilirim paket bitene kadar.
İşte budur yaa ben cevabımı aldım çok ama çok teşekkür ederim Ve paket iptal olur

0MG90

Üye
Tepkiler: ___kaptan___ ve Gofrettin115