1tebessum
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu ramazanda mı var sahur kampanyası
Turkcell'in bu saçmalığı da benim canıma yetti yemin ederim şeytan diyor ki kır hattı ne telefon kullan ne bişeyBaşlığı düzeltin, tüm harflerin büyük olması yasak
Turkcell sayfası için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sınırsız internet paketine sahip olanlar katılamıyor, çok saçma olmuş
şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?Normal paketimi iptal edip aldım sonra yine yaparım, bedava 2GB interneti kaçıramam
kullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacakşuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?
hmm anladım neyse o zaman paket 8 gün sonra bitince yaparım 25 tl verdik dmi zaten 2 gb benim için 20 dk lık işi var 20 dk ya 2 gb bitecek o yüzden 1gb sınırsız bitince yaparımkullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacak
Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim.şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?
hmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ?Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim.
Evet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsinizhmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ?: eğer kullanabilirsem ona göre iptal edicem paketi
İşte budur yaa ben cevabımı aldım çok ama çok teşekkür ederimEvet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsinizMesela benim 7 gün önce yenilendi ve Temmuz'da yenilenecek. İptal ettim paketimi ve Temmuz'a kadar kullanabilirim paket bitene kadar.
Paketi iptal edeersem bundan yararlanabilirmiyim bide paketi kullanabilcem mi bitim tarihine kadarİşte budur yaa ben cevabımı aldım çok ama çok teşekkür ederimVe paket iptal olur
Evet kullanabilirsinPaketi iptal edeersem bundan yararlanabilirmiyim bide paketi kullanabilcem mi bitim tarihine kadar
İptal edemiyom ne yazcam 2222 yeEvet kullanabilirsin
Avea 500 MB vermiş, Turkcell kullanan biri olarak ayrıcalıklı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?