sahte para kullandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
sahte para kullandım
Tabi ki kasten değil. :D
Pazar günü Üsküdar'da çay içmeye gidecektik, ama sigaramız yoktu. Şurda büfe var alalım dedik ve büfeye doğru yürüdük. İstedim ben sigarayı bi de 20 :tl: uzattım. Adam parayı aldıktan sonra başka paran var mı dedi, var ne oldu dedim. Bu sahte dedi :zong:. Şok oldum :D Adam parayı ortadan kesti böyle yapması gerekiyormuş nerden aldıysan götür değiştir dedi. Ben de Sarıyer'e gitmeye üşendim tabi yırttım parayı. Bi defter yaprağı gibi yırtıldı ben bile anlamıştım artık sahte olduğunu :ehe. Hayatımda ilk ve son defa çöpe para attım galiba

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve Emrgncy

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kandırmışlar seni yani .:ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ilk olabilir belki ama son defa deme :ehe

Neyse geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: abandonware
doctorrr

doctorrr

Üye
Mebla kaçtı müdür

doctorrr

doctorrr

Üye
Okumadım kinee +o(

doctorrr

doctorrr

Üye
Bana hiç denk gelmedi :hmmm

MrTech

MrTech

Üye
bana geliyo gidip başka yerde parayı bozduruyorum :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
He banada denk gelince harcıyom. Sahte parayı ben basmıyomki gunah olsun. Bazen yutan esnaf benim gibi anlamayanlara elden cıkartmak icin arada veriyorlar bende diğer esnafa veriyom boylece para el değistiriyor. Ekonomiye destek olmak lazım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
He banada denk gelince harcıyom. Sahte parayı ben basmıyomki gunah olsun. Bazen yutan esnaf benim gibi anlamayanlara elden cıkartmak icin arada veriyorlar bende diğer esnafa veriyom boylece para el değistiriyor. Ekonomiye destek olmak lazım.

alın verin ekonomiye can verin :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
bana sahte değil de yırtık pirtık paralar gelince direk minibuscüye veriyorum. :ehe adam bakmıyor bile neredeyse paraya

Samet.25

Gecmis olsun de gec buyuk degilmisya .d

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Dur can alıcı soru geliyor Furkan'a :ehe '' Furkan eğer o paranın sahte olduğunu bilseydin alış veriş yapar mıydın : ? '' :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Kime verirdin. Cunku onu veren zaten sahte olduğunu biliyor. Anlamadan aldın ve cıktın. Esnaf parayı yutturdum gitti derken. 1 saat sonra anladın geri dondun. Niye kabullenip geri alsınki diğer arkadasıyla seni oracıkta rezil eder. Polise gitsen sen veriyon derler. Yani uğrasmaya deymez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Kime verirdin. Cunku onu veren zaten sahte olduğunu biliyor. Anlamadan aldın ve cıktın. Esnaf parayı yutturdum gitti derken. 1 saat sonra anladın geri dondun. Niye kabullenip geri alsınki diğer arkadasıyla seni oracıkta rezil eder. Polise gitsen sen veriyon derler. Yani uğrasmaya deymez.

Bana o parayı veren almak zorunda. 20 :tl: hiç umrumda olmaz ama parayı geri almayıp üzerine beni sinirlendirirse polise giderim tabi ki. Ayrıca bankalar sahte paraları alıyorlardı :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Banka sahte para alırmı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...