sahadan.com ücretsiz cebinde indirmesi kullanması bedava

Sponsorlu Bağlantılar

higlander

Üye
tesekkurler

enwerkn

Üye
tşkrlrrrr

rizeliatmaca

Üye
rizeli naber

g1gfe4ds2

Üye
saol guzell..

Monster_gs

Üye
arkadaslar bunun android versiyonu yoq mu ??!!!...

har3

har3

Üye
Shadan programı ücretlidir arkadaşlar her girişde 1 ya da 2 köntör alıyo kendim şahid oldum.Benden söylemesi...

taner3737

Üye
teşekkürler:oke:

mhmt91

mhmt91

Üye
Uygulamadukkani'ndan "Sahadan.com Mobil" uygulamasını telefonuma indirip kurdum. Uygulamayı açtıktan sonra. Mesela "Haberler"e tıkladığımda "Sahadan ugulamasının şebeke kullanımına, veri göndermesine, alınmasına izin verilsin mi?" diye soruyor telefon. "Evet" diyorum. "Erişim noktası seç" ekranı geliyor, oradan Turkcell WAP ayarını seçiyorum. Ve şu uyarıyı alıyorum. "Turkcell WAP erişim noktası dışında bir bağlantı kurdunuz, ücret alınabilir" diye. Ama ben Turkcell WAP ayarımı Turkcell Online İşlemler'den yapmıştım güncel ayar zaten.

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler.

Revengeful

Emekli Yönetici
evet ücretli

dağl

Üye
sağol kardeş

serdarcoss

serdarcoss

Üye
ya beyler benim telefon nokia x3 siteden programı indirdim programa giriyor.sonuçları tıklayınca lütfen bağlantı ayarlarınızı kontrol ediniz.Cihazınız Turkcell wap erişim noktasını uygulama üzerinde ücretsiz olarak kullanamıyor.bağlanmak için farklı bir erişim noktası seçebilirsiniz diyor. Başka bi seçenek yok bağlantı ayarlarında sadece turkcell wap var :( bi yardımcı olunda bizde para kazanalım şu iddaadan :D

By_Bulent28

Üye
Samsung e-250 Oluyormu ?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
sağol güzel bi site:oke:

vedatusta

Üye
nokıa 6303 oluyormu bu sahadan olayına.

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler .

erkandinho

Üye
tskleelrrrrrr

Temperature

Temperature

Üye
Saol çok güzel...

ccinej

ccinej

Üye
bu tek turkcell için oluyo ben vodafone kullanıyorum bu programı ona göre ayarlayabilirmisiniz şimdiden tşkler:oke:

mjihat

Üye
tşk

Üst Alt