sahadan.com ücretsiz cebinde indirmesi kullanması bedava

Sponsorlu Bağlantılar

veyselseckin

Üye
yha arkadaşlar bende paket falan yok ama girmiyor indirdim sahadanı cepten giriom canlı sonuçları tıklıom sonra dioki lütfen baglantrı ayarınızı kontrol ediniz kontörünüz tamamen bitmiş olabilir ( kontörümde 72 tsne var ) java.io.IOException:error in HTTP operation
telefonun markası 6300 numaram türkcell acil cvp verin @@@@@@@@@@@@qq

--------------- Ekleme ---------------

yha arkadaşlar bende paket falan yok ama girmiyor indirdim sahadanı cepten giriom canlı sonuçları tıklıom sonra dioki lütfen baglantrı ayarınızı kontrol ediniz kontörünüz tamamen bitmiş olabilir ( kontörümde 72 tsne var ) java.io.IOException:error in HTTP operation
telefonun markası 6300 numaram türkcell acil cvp verin mobil sahadan yöneticileri ?!!! ne yapmam gerekiyor acil

remzi0049

Üye
veysel arkadaşım aynı sorun bendede var.ne yapacağız bilemiyorum

frd_y

Üye
Teşekkürler...

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sagol

bkrgnydn

bkrgnydn

Üye
Tesekkurler...

vural94

vural94

Üye
Çok sağol çok işime yaradı. Ayrıca sorun yaşayan arkadaşlarda erişim noktalarını TURKCELL-İNTERNET veya CEPTEN-İNTERNET yapsınlar çalışır aynı sorunu bende yaşadım..

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Teşekkürler...

hackerstar111

Üye
Samsungstar cep telefonum var desteklenmiyor diyo ne yapmam gerekir bi bilgisi olan varmı yoksa bu programı ben hiçbizaman kullanamıcakmıyım?

patron_1907

Üye
arkadaslar ben yükledim arada 2 kontör gidiyo bazen her girişinşinizde 2 ontör gidiyo

ramiz dayı

Üye
nasıl kontör gitmior yaw

axi38

Üye
sapolll

loss62

Üye
ARKADAŞLAR numarasından yaptım ama olmadı gprs yok diyor nasıl yapacam bu işi lütfen yarım .TELEFON 7610 YARDIM...!:D

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
turkcell bu ücretsiz iş yapar mı :d:yinede sağol :oke:

spidermanhayri

Üye
saolasın

Arrnhem

Üye
Kontur Giden Arkadasların Bilgisine Konturun Gitme Nedeni Telefon Modelinden Bazı Telefonlarda Kontur Gitmior Senelik 2 knt alıyor oda yuklerken ben turkcell bayine sordum oradan biliyorum bana boyle dediler bazı cep modellerinde kontur gidiyor dedi ne kadar dogru ne kadar yanlız bılemıcem ...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Bystone

Bystone

Üye
Teşekkürler.Deneyeceğim.

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

Fuat9999

Üye
turkcell sahadanı wap üzerinden kullanın diğer türlü ücretlidir telefonunuzu wap ayarlarına alın

Üst Alt