Sagopa Kajmer'in Şok Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

macman

macman

Üye
hmm...

Salihyet

Salihyet

Üye
Silinen mesajlarda sebebi yazıyor, uyarmaya gerek duymuyorum bile.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
o silinen mesaja cvp yazdıgım için benim mesajda gitmis.. neyse..

Feel It

Feel It

Üye
Hem rap söylüyor hem de dininden imanından eksik kalmıyor işte helal olsun ! Bir kişinin ibadet etmesi için illa ki bişiler yapması gerekmiyor.

ljyn

Üye
helal sana sagopaaaaaaa

Salihyet

Salihyet

Üye
resmi niye çalayım bende ordaydım :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
n583509335_1169764_1694.jpg ---> Sadece Facede Böyle Resim İsimleri Oluyordu.. Ondan Sormustum neyse :p

Sagopanın Yanındaki Kimdi ?

redoano

Üye
ahmet hoca denilen sahış dünyanın bir numaralı din sömürücüsüdür..

İslamı anlatmaya çalışan adamlara bu memlekette neden din sömürücüsü diye bakılıyor anlamadım gitti. Görmedim ki herhangi bir din adamı için güzel olmayan şeyler söylenmesin. Ve Biz laik ve cumhuriyetçi milletiz hiçkimse böyle olmayacak diyen arkadaşa da katılmıyorum. Laiklikle bu konunun bi alakası yok. Cumhuriyetçi olman da dinsiz bir toplumda yaşamanı gerektirmez. Aksine herkes dilediğine inanmakta özgürdür. Hepimiz Atatürk'çüyüz ama dinsiz de değiliz.

semih663

semih663

Üye
Hiçbiri böyle olamayacak biz laik ve cumhuriyetçi; ATATÜRK'ün genciyiz. bizler olduğumuz sürece kimse bu halde dolaşamaz...

çok haklısın kardeşim atalarımız kanıyla kazandı bu toprakları ama cübbeyle kaybediyoruz işte ne yazık...

Aziz™

Aziz™

Üye
haklısın bencede

İslamı anlatmaya çalışan adamlara bu memlekette neden din sömürücüsü diye bakılıyor anlamadım gitti. Görmedim ki herhangi bir din adamı için güzel olmayan şeyler söylenmesin. Ve Biz laik ve cumhuriyetçi milletiz hiçkimse böyle olmayacak diyen arkadaşa da katılmıyorum. Laiklikle bu konunun bi alakası yok. Cumhuriyetçi olman da dinsiz bir toplumda yaşamanı gerektirmez. Aksine herkes dilediğine inanmakta özgürdür. Hepimiz Atatürk'çüyüz ama dinsiz de değiliz.

çok haklısın kardeşim atalarımız kanıyla kazandı bu toprakları ama cübbeyle kaybediyoruz işte ne yazık...

Hiçbiri böyle olamayacak biz laik ve cumhuriyetçi; ATATÜRK'ün genciyiz. bizler olduğumuz sürece kimse bu halde dolaşamaz...

cübbeli ahmet hoca çok matrak ya............ :))

konu ile ne alakası var anlayamadım..:allalla:

PeSiMisT_42

PeSiMisT_42

Üye
kendisi sık sık geliyor sokağıma kadar :) göründüğünden de uzun boylu, ve görüşlerine imrenmeniz gerekirken onu küçük görüyor yada dışlıyorsanız bu büyük bir hata olur.. Cübbeli ahmet hocanın oğlu da arkadaşım olur, resimleri var arkadaşlarımla yunus abinin, isterseniz paylaşabilirim :)
Çok iyi olur bncede hadi pylaş!!!:islik

21sacraments

21sacraments

Üye
arkadaşlar bende pek rapten anlamam ama anlayan arkadaşım demişti sagopanın ilk şarkıları küfür doluymuş ne kadar doğru bilemiyorum ama dinine bağlı olan biri öyle yaparmı bilmem?? :hmmm

punqermojo

Üye
linkler ölmüş malesef

Üst Alt