keşke hepsi böyle olsa)

Facebookdanmı ÇaldınSago-pa-pa !![]()
Facebookdanmı Çaldın![]()

Resmi Kasteddim YahuÇalma yok, şarkısında kendi söylüyor + facebook hesabım yok![]()
haklısın bencedeahmet hoca denilen sahış dünyanın bir numaralı din sömürücüsüdür..
ahmet hoca denilen sahış dünyanın bir numaralı din sömürücüsüdür..
Hiçbiri böyle olamayacak biz laik ve cumhuriyetçi; ATATÜRK'ün genciyiz. bizler olduğumuz sürece kimse bu halde dolaşamaz...
haklısın bencede
İslamı anlatmaya çalışan adamlara bu memlekette neden din sömürücüsü diye bakılıyor anlamadım gitti. Görmedim ki herhangi bir din adamı için güzel olmayan şeyler söylenmesin. Ve Biz laik ve cumhuriyetçi milletiz hiçkimse böyle olmayacak diyen arkadaşa da katılmıyorum. Laiklikle bu konunun bi alakası yok. Cumhuriyetçi olman da dinsiz bir toplumda yaşamanı gerektirmez. Aksine herkes dilediğine inanmakta özgürdür. Hepimiz Atatürk'çüyüz ama dinsiz de değiliz.
çok haklısın kardeşim atalarımız kanıyla kazandı bu toprakları ama cübbeyle kaybediyoruz işte ne yazık...
Hiçbiri böyle olamayacak biz laik ve cumhuriyetçi; ATATÜRK'ün genciyiz. bizler olduğumuz sürece kimse bu halde dolaşamaz...
cübbeli ahmet hoca çok matrak ya............)

Çok iyi olur bncede hadi pylaş!!!kendisi sık sık geliyor sokağıma kadargöründüğünden de uzun boylu, ve görüşlerine imrenmeniz gerekirken onu küçük görüyor yada dışlıyorsanız bu büyük bir hata olur.. Cübbeli ahmet hocanın oğlu da arkadaşım olur, resimleri var arkadaşlarımla yunus abinin, isterseniz paylaşabilirim
![]()

linkler ölmüş malesef