Sadece Tuttum Giymedim!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

O fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.
Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

Koldaki Saat öyle demiyor ama.....:D

• Beğen
Tepkiler: emir.han

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Haklısın zaten koldaki saat onu kötü ele veriyor...Zaten fotoda bek Photoshop'a benzemiyor....

arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaş a geri dönerse ne der mesela??Ben Aziz Yıldırım ın arabasına binmedim.Gitmek istediğim yere kadar bıraktı :D

ibrahim539

ibrahim539

Üye
sallıyor peki yaptığı konuşmalar onlardamı çakma sesmi menejeri çıktı kendiside söyledi mehmet beşiktaşlı beşiktaştan başka kulüpte oynamak istemiyor dediniz söyle bunlardamı yalan

MEHMET SEN BENİM GÖZÜMDE BİTTİN YAZIKLAR OLSUN

Cynical

Cynical

Üye
Salih Baba™;1419001' Alıntı:
Haklısın zaten koldaki saat onu kötü ele veriyor...Zaten fotoda bek Photoshop'a benzemiyor....
"Formayı vücüduma giydirmişler photoshopla" dese yine bir derece. "Sadece kafa benim" deyince adama sorarlar tabi "saati de mi photoshopla koydular?" diye.

Atakan

Atakan

Üye
Sadece tutmuşmuş
Ben Beşiktaşlıyım diye kim dedi acaba?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1420214' Alıntı:
Oda VoiceShopmuş Zuhahahahahahah.....:ehe

:kop: :kop: :kop:
salih sen beni güldürdünya ALLAH'da seni güldürsün. Mehmet konusuna gelince öncelikle tebrik ediyorum. Aziz yıldırım gibi bir yöneticiyi ayağına getirterek kendine şoförlük yaptırmış. Aralarında nasıl bir görüşme oldu? Neler vaadedil di? Bilemiyoruz ama dışarıdan bakılınca benim gözünde de mehmet bitmiştir.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Bakın Arkadaşlar Yalan Söylediği Sadece Saatten Değil Bakalım Nerden de Belli Olacak Fotomontoj Derin Bir Görüntü Kalitesi Sunsada Bazı Kusurlar Örtüldügünde Küçük Ayrıntılar Kalır Mehmet Topuz Tam Anlamıyla Bir Poz Vermiş.Vücut Ebatlarıda Tespitlerim Sonucunda Konuşuyorum AYNI..Yani Ben Beşiktaş'dan Başka Takımda Oynamam Gerekirse 1 Yıl Futbol Oynamam Diyen Hemde Canlı Yayında Yine Kendiydi.Şimdi Oynasın Bakalım.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bakın Arkadaşlar Yalan Söylediği Sadece Saatten Değil Bakalım Nerden de Belli Olacak Fotomontoj Derin Bir Görüntü Kalitesi Sunsada Bazı Kusurlar Örtüldügünde Küçük Ayrıntılar Kalır Mehmet Topuz Tam Anlamıyla Bir Poz Vermiş.Vücut Ebatlarıda Tespitlerim Sonucunda Konuşuyorum AYNI..Yani Ben Beşiktaş'dan Başka Takımda Oynamam Gerekirse 1 Yıl Futbol Oynamam Diyen Hemde Canlı Yayında Yine Kendiydi.Şimdi Oynasın Bakalım.
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...