"Oynamak istiyorum!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Oynamak istiyorum!"


[h=2]Beşiktaş'ın sezon başından bu yana kadro dışı olan Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Kanaltürk'e konuştu. Yıldız futbolcu çarpıcı açıklamalarda bulundu.[/h]
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu. Kanaltürk'teki Top Bizde programına konuşan yıldız oyuncu, futbol oynamak istediğini; fakat teknik direktör ve yönetimin kendisini oynatmak istemediğini belirtti.
Quaresma, "Benim için önemli olan Beşiktaş'ta oynamak. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörümüz benim bu formayı giymemi istemiyor" ifadelerini kullandı.
Kimseyle problemi olmadığını söyleyen Q7, "Benim teknik direktörle bir sorunum yok. Ama teknik direktör ve yönetim benim oynamamı istemiyor. Çalışmalarıma devam ediyorum. Benim açımdan hiç bir problemim yok." diye konuştu.
Galatasaray ile anlaştığı iddialarına da cevap veren Portekizli, Abdürrahim Albayrak'ın kendisiyle görüşüp görüşmediği ile ilgili sorulan soruya, "Kesinlikle hiçbir futbol kulübüyle görüşmem olmadı.Benim için önemli olan Beşiktaş'ta oynamak. Tek tercihim bu. Kesinlikle şu anda takımda oynamak istiyorum. Bu tip haberlerden de bir bilgim yok. Beşiktaş yönetimi ve Aybaba benim bu formayı giymemi istemiyor. Şu an için yapacak bir şeyim yok. Yanıt vermem doğru olmaz." diye cevap verdi.
 
droidçi

droidçi

Üye
ah yönetim bırak inadı oynat adamı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt