Sadece mesajlaşma telefonu arıyorum!!! Acil yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
Sadece mesajlaşma telefonu arıyorum!!! Acil yardım...
Arkadaşlar ayda 6000-7000 mesaj atan biriyim. Dolayısıyla mesaj için bir telefon arıyorum.
Alacağım telefonun özellikleri arasında kesin şunlar olmalı:
-Gerçekten uzun batarya süresi (6300: 300saat yazıyor sitesinde, yetmiyor bana mesela)
-Kolay mesaj yazabileceğim ve kaliteli tuş takımı olan bir telefon
-Dahili hafızası 2000(1000 gelen, 1000 giden mesaj) saklayacak kadar büyük
-Ve en önemlisi en fazla 300lira olmalı
-Olursa SD kart girişi... kamera, cart curt olmasa da olur

Benim aklımda C1-02 var: ğer bu telefonu kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını, izlenimlerini aktarırlarsa mutlu olurum.

Son olarak Telefon markası olarak tercihim Nokia. %90 Nokia alacağım. Önerileri Buna göre söylerseniz memnun olurum.

berkeesmer

Üye
Tam olarak her telefon kaç mesaj kapasiteye sahip bilmiyorum ama gördüğüm çoğu Nokia telefonun iyi bir mesaj hafızası vardı.Yani 1000-1500 tane mesaj olanları gördüm.Bu modeli hiç görmedim ama şunu biliyorum ki mesaj telefonu istiyorsan Nokia gerçekten iyi.3310 bile iyi mesaj atıyor tulşarı falan :)

Sanırım sizin için doğru bir model olabilir :)

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
3310'u bu yaz çok kullandım. Mesaj yazmak harika ötesi. ama sorun su sadece 33mesaj kapasitesi var, giden mesaj kaydedilmiyor vs. vs.

bu arada c1 serisinin sorunlu olduğunu öğrendim, konusurken sesi dışarı veriyormuş, yani yanınızdaki de herşeyi duyuyormus. müzik çaları da sorunlu diyorlar.

x1-01 cazip gelmeye başladı doğrusu....

anılbaran

anılbaran

Üye
dur kardes bı bakalım butcen nekdar :D

----------Eklendi @ 22:46:34 ---------- Yazıldı @ 22:44:13 ----------

bu var

cemalnacitol

Üye
Nokia 6630 olabilir mi.
Mesajları hafıza kartına ayarlarsınız.

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
ikinci el klavyeli bir telefon bulabilirsin mesela..?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
nokia c3,x3 ve x2-01 bunlara bak. sürekli mesajlasıyorsan q klavyeli telefonlar daha uygun olur

lolaman

lolaman

Üye
Bütçeyi biraz daha zorlayıp nokia 6730 classıc alabilirsiniz

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ve klavyeli telefonları çıktığı zamanlardan beri kullanamıyorum, T9 kullandığım içinde eski model telefonlara bakıyorum. kapaklı, sürgülü telefon tarzı beni biraz gıcık ettiği için bar tipi klasik telefonlar kalıyor ancak.
Herkesin önerisine teşekkür ediyorum, dedikleriniz arasında X2 ilgimi çekti (1280 bekletilerimin altında, en azından attığım 1-2 mp3 çalsın istiyorum, renkli ekran filan)
ama x2 ve x3 ün tuş takımı biraz sinirimi bozdu, uzun süre mesaj yazıyorsanız eli yoruyor. ama yinede düşünülebilir.
peki x1-01'i deneyen arkadaşlar var mı? müzik çalar olayı sorun değil zaten albüm-şarkıcı vb. listesi olmadan, ekolayzır kullanmadan karışık müzik dinliyorum 6300'ımda ( zaten 6300'ı mp3 player gibi müzik için x1-01i mesaj için kullanacağım.)
kullanırken kasmıyorsa (2626 mı o yüzden bırakıyorum) x1-01 ve 2gb sd card alacağım. Sizce x1-01 nasıldır?

berkeesmer

Üye
İyi bir şeye benziyor ama daha çıkmadı yalnız :(

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nokia C3, Nokia e63, Samsung ch@t. İkinci el bulabilirsen Samsung Galaxy pro al.

----------Eklendi @ 00:46:03 ---------- Yazıldı @ 00:44:14 ----------

qwerty klavye istemiyorsan NOKIA 5130 alabilirsin.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
q klavyeli telefonla mesaj yazmanın zevkine varsan kosa kosa alırsın :)

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
1-2 gün c3 kullandım ama ısınamadım. tuşlar çok küçük geliyor ve "i" harfi olmaması daha doğrusu bir "i" harfi için 2tuşa basmak beni gıcık etti... 1280 den başka telefon tavsiyesi yok mu arkadaslar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
1-2 gün c3 kullandım ama ısınamadım. tuşlar çok küçük geliyor ve "i" harfi olmaması daha doğrusu bir "i" harfi için 2tuşa basmak beni gıcık etti... 1280 den başka telefon tavsiyesi yok mu arkadaslar

samsung ch@t al . 250TL. ben kullanıyorum. mesaj yazmak son derecede kolay.

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle nokia arıyorum arkadaşım. ve klavyesiz olması tercihim, t9 kullanıyorum. yinede yorumun için teşekkürler

61semih

61semih

Üye
5110

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
başka önerisi olan yok mu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt