Sadece C5-03 Kullanıcıları Girsin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Telefon nasıl ?

• Süper

Kullanılan: 22 25.3%
  • İdare Eder

Kullanılan: 51 58.6%
  • Berbat

Kullanılan: 14 16.1%

• Kullanılan toplam oy
    87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Sadece C5-03 Kullanıcıları Girsin !!!
Arkadaşlar telefonunuzdan memnun olup olmadığınızı öğrenmek istiyorum.Sizce telefon nasıl ? Lütfen anketi cevaplayın.

Bir sorumda olucak : C5-03'te sensörlü oyun oynayabilir miyiz ?

Not:Bazı arkadaşlar telefonu kullanmadan kötü felan diyor o yüzden sadece kullananlar oy versin lütfen.

kemik95

Üye
ben memnunum ama işletim sisteminden yana idare eder oyu verdim. sensörlü oyun oynana biliyor

JBelieber

JBelieber

Üye
Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak durumda.Oyun açısından idare eder.

Masterthone

Masterthone

Üye
alma bende kullanıyorum pişman olursun kimse bu tel üzerine adam gibi cfwde yapmıyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İdare Eder Şimdilik İhtiyaçlarımı Karşılıyor Zaten Bi Şey De Yapmıyorum Telefonda. Arada Bi Yolculukta Açıyorum Oyunu, Gerisi İnternette Geçiyor Hep

SaiL

Üye
biraz kasma yapıyor birkaç program atınca. Onun dışında idare eder.

66virus66

66virus66

Üye
bence alma bende satıyorum androide geçiyorum samsung galaxy gio al 550 Tl onu al devir android devri

----------Eklendi @ 20:50:01 ---------- Yazıldı @ 20:49:12 ----------

he bide oyunlarıda kötü dokunmatiği daha kötü

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
Merhaba .......;
Öncelikle ben nokia c5-03 kullanıcısıyım ve çok memnunum.Tek sorunu dokunmatiği biraz yavaş oda çok az.Ama arkadaşların dediği gibi Nokiz C5-03'ün cfwsini zor bulursun.
Sunu diyim telefon nokia nın son çıkardıgı akıllı telefonlardan biri ve güzel bir cihaz.

Not:Almısken ben olsam C7 alırdım. Çünkü,8gb kendi hafızası, 8 megapixel kamera, 3G, Led Flaş, Sensör mükemmel tek kelimeyle muhteşem. Fiyatı=650-750 arası.

Bir şeyler anlata bildiysem ne mutlu bana.
Hadi şimdiden hayırlı olsun. ;)

sayfer

sayfer

Üye
Güzel ama biraz yavaş ve şu arama ve mesaj önizlemesi yapılamaması beni deli ediyorrr.

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
beyler sıkıntı dokunmatik konusunda yok desem yeri 5800 daha iyi bence hızlı gibi sizdeki sorun ne bilmiyorum ama hızlandırma ayarıda yapılmadığı halde böyle yani benim elimdeki cihaz hızlı denel sıkıntım telefona destek verilmiyor bi 5800 g,b, dede durumuna geçmiş bir telefona kıyasla birde oyun konusunda oynanabilir düzgün fazklı kaliteli oyunlar yok birde kendi hafızası çok kötü daha bişey yüklemediğim halde hafıza dolu diyip duruyor yani

sarı bordo

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

Joker.

Joker.

Üye
Ya arkadaşlar c5 03 için you tubedan telefonuma video indirme programı arıyorum bilen yokmu bir haftadır arıyorum neolur yardım edin

Yok yok yook her konuya nu mesajı atmıssın yeter artık

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503

sarı bordo

Üye
bitane bile mi yok

sarı bordo

Üye
saol kardşte inmdi sorun war

Krofessional

1 yıldır kullanıyorum s60v5 li en iyi telefon diyebilirim uygulama yazılım desteği berbat dokunmatik ekran kamera berbat zaten symbianlı oda kötü bunun yerine xperia mini bile alabilirdim

• Beğen
Tepkiler: kemik95
pascal1

pascal1

Üye
Memnun olmayan çok kişinin aksine gayet memnunum çok oyun oynayan biri değilim ama görünüm ve kullanım bakımından gayet güzel.

kafkef60

Üye
tubidy.com var ordan istediğin şarkı yada videoyu her formatta indirebilirsin telefonuna.

Avunyali

Üye
Merhaba .......;
Öncelikle ben nokia c5-03 kullanıcısıyım ve çok memnunum.Tek sorunu dokunmatiği biraz yavaş oda çok az.Ama arkadaşların dediği gibi Nokiz C5-03'ün cfwsini zor bulursun.
Sunu diyim telefon nokia nın son çıkardıgı akıllı telefonlardan biri ve güzel bir cihaz.

Not:Almısken ben olsam C7 alırdım. Çünkü,8gb kendi hafızası, 8 megapixel kamera, 3G, Led Flaş, Sensör mükemmel tek kelimeyle muhteşem. Fiyatı=650-750 arası.

Bir şeyler anlata bildiysem ne mutlu bana.
Hadi şimdiden hayırlı olsun. ;)

E6 Veya C6-01 Öneririm

maximert353

Üye
bana kalırsa nokianın 260v5 telefon modellerinin çoğu sorunlu telefonlar . ben kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 senedir c5-03 kullanıyorum telefonun çok sorunu var ve çok kasıyo telefon . alma kesinliklee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt