saclarim dokuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
saclarim dokuluyor
Arkadaşlar saclarim dökülüyor yaşım 19 sacim seyrek çıkıyor tras oldugumda hep 3 e vurduruyorum full sacim cabuk yaglaniyor kivrisik ve dökülüyor elidor kullandim 1 2 3 serileri dalın kullandim pantene kullandım sac gene ayni gram değişme yok ne yapabilirim

kanat_58

kanat_58

Üye
İsmini unuttum sac dökülmesine karşı bir şampuan vardı adi dilimin ucunda da arkadaşım kullandı ve sonucu gayet güzel dedi fakat bunu bir iki ayda sonuç alamazsin en az bir yıl aksatmadan düzenli kullanmanın gerekiyor ismi bir tuhafti ah hatirlasam soyleyecem
Bioblas simdi geldi aklima

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Bioblas işe yaramaz.... bende kullandım.. fayda görmedim...
sonra yeşil sabun kullandım (dalan) zeytin yağlı defne sabunu,
3 Ay içinde kesin sonuç veriyor artık hiç saç dökülme sorunum yok... teşekkürler dalan :) :) :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Allah hepinizden razi olsun tesekkur ediyorum inşallah onerileriniz ise yara pantene ve elidor kullanıyorum dalinde var hangisi sence 3u arasında zaten sabun zeytinyağlı sabun yesil

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
dalin de iyidir... doğal olması önemli diğer şampuanlar kimyasal madde içeriyor.. pantene ve elidor KULLANMA..!

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Birazda gen ve saç derisi kaynaklı bu sorun mesela kiminde işe yarayan başka birinde işe yaramaya biliyor

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Birazda gen ve saç derisi kaynaklı bu sorun mesela kiminde işe yarayan başka birinde işe yaramaya biliyor
Aynen oyle birde sarimsakli sabun falanda dene ama en kesin cozum kafayi ayda 2 kere 1 numara yaptir benimki guclendi oyle

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Testosteron oranin yukseldigi icin saclarin dokulur.23-24 yaslarina dogru duzene oturur.Suan ne yaparsan yap ise yaramaz.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Çoğunlukla genetik oluyor bu problem, bende dönemsel olarak dökülmeler oluyor mesela bu aralar çok stresliyim yine dökülüyor hatta kaşlarım da dökülüyor.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hm allah herkeze acil şifalar versin hakkımızda hayırlısı olsun ve bu aradada yorumlarınız için teşekkür ediyorum konu kapanabilir

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
açık kalsın.. aynı sorunu yaşayıp yorum yapmak isteyen olabilir...

• Beğen
Tepkiler: OttomanEmpire06
jatvalca

jatvalca

Üye
yaşım 36 ve neredeyse kelim ama hiçte umursamıyorum çünkü umursasam bile bişey değişmedi
benim ne anne tarafında nede baba tarafında benim gibi bir kel var doktora gittiğimde kafamda bir alet gezdirmiş aşırı stres ve sıkıntıya bağlamıştı ve ne denirse yapmıştım saçıma zeytinyağı,sarımsak sürmek kafayı kazıtmak bioxcin şampuan kullanmak ama hiçbiri bir işe yaramamıştı yapacak birşey yok allahın takdiri demekten başka

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
saç ektirirsiniz olur biter :) ne dert ediyosunuz

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Stres, tedavisi pek mümkün değil.Ancak Kanada gibi bir ülkeye iltica ederek gürül gürül saçlara kavuşabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt