Buradaki hemsir bir abi ile konustuk aynısını o yapıyormuş .Sabah devlet aksam özel hic bir sıkıntısı yok sadece zamanın kalmıyor işte diyor.tek bir işte çalışsa bile 5000 TL alan var burda tanıdıkO maaşı unut bence. Ayrıca iki yerde nasıl çalışacaksın? En fazla 2500 de ona.
Para istiyosan gemi adamligi sertifikası alıp yoluna bakıcan.
Yani neresi orası bilmiyorum ancak benim tanıdıklarım da var hayat o kadar kolay değil. Devlette ise girsen 2200 ile başliycan. Hemşire her işi yapıyor zaman kalmayı bırak vücudun kaldircak mi ona bak. Her diyene güvenme ben de öyle güvendim. Git hastaneye az gez bakalım orada konuşBuradaki hemsir bir abi ile konustuk aynısını o yapıyormuş .Sabah devlet aksam özel hic bir sıkıntısı yok sadece zamanın kalmıyor işte diyor.tek bir işte çalışsa bile 5000 TL alan var burda tanıdık

Çok tanıdık var hepsi öyle diyor.Dershane rehberlikcileri felan abi diyoki devlette 2500-3000 başlıyorsunuz şuan da o tanıdık 2500+2500 döner sermaye ile 5000.bunlara çok döner sermaye veriyorlar.is varsa sağlık isindedirYani neresi orası bilmiyorum ancak benim tanıdıklarım da var hayat o kadar kolay değil. Devlette ise girsen 2200 ile başliycan. Hemşire her işi yapıyor zaman kalmayı bırak vücudun kaldircak mi ona bak. Her diyene güvenme ben de öyle güvendim. Git hastaneye az gez bakalım orada konuş![]()

Onlar uzman hemşire için.Çok tanıdık var hepsi öyle diyor.Dershane rehberlikcileri felan abi diyoki devlette 2500-3000 başlıyorsunuz şuan da o tanıdık 2500+2500 döner sermaye ile 5000.bunlara çok döner sermaye veriyorlar.is varsa sağlık isindedir![]()
Çalışa çalışa olucaz ama başlangıç için bayağı güzel para+önlisans 3.veya4.sınıfta ozelden ise basliyabiliyorsunOnlar uzman hemşire için.
Ayrıca ben şimdi ygs 4 yıllık tan mezun olunca önlisans mezunu olmicammi.Yani meslek seçiminde gözlerde eksilerim olurmu?Onlar uzman hemşire için.
Ygs ile girersen on lisans olur. Kaç yıl okuduğunun bir önemi yok. Gözlerde eksi derken??Ayrıca ben şimdi ygs 4 yıllık tan mezun olunca önlisans mezunu olmicammi.Yani meslek seçiminde gözlerde eksilerim olurmu?
Yani adam ise alıcak mesala benim degerim azalırmı yaniYgs ile girersen on lisans olur. Kaç yıl okuduğunun bir önemi yok. Gözlerde eksi derken??
Lisans hemşireler de var tabiki azalır.Yani adam ise alıcak mesala benim degerim azalırmı yani
Bune ya yani hep YGS den girenler küçük neden oluyorki bu nasıl bir anlayıştırLisans hemşireler de var tabiki azalır.

Her bölümde yokki helede YGS'den alıyorsakesinlikle hazırlık oku. o bir sene ne güzel bir senedir var ya o. versinler bi daha yaşayayım![]()