Sabırsızlıkla Üniversiteyi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
O maaşı unut bence. Ayrıca iki yerde nasıl çalışacaksın? En fazla 2500 de ona.

Para istiyosan gemi adamligi sertifikası alıp yoluna bakıcan.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
O maaşı unut bence. Ayrıca iki yerde nasıl çalışacaksın? En fazla 2500 de ona.

Para istiyosan gemi adamligi sertifikası alıp yoluna bakıcan.
Buradaki hemsir bir abi ile konustuk aynısını o yapıyormuş .Sabah devlet aksam özel hic bir sıkıntısı yok sadece zamanın kalmıyor işte diyor.tek bir işte çalışsa bile 5000 TL alan var burda tanıdık

Luck Star

Luck Star

Üye
Buradaki hemsir bir abi ile konustuk aynısını o yapıyormuş .Sabah devlet aksam özel hic bir sıkıntısı yok sadece zamanın kalmıyor işte diyor.tek bir işte çalışsa bile 5000 TL alan var burda tanıdık
Yani neresi orası bilmiyorum ancak benim tanıdıklarım da var hayat o kadar kolay değil. Devlette ise girsen 2200 ile başliycan. Hemşire her işi yapıyor zaman kalmayı bırak vücudun kaldircak mi ona bak. Her diyene güvenme ben de öyle güvendim. Git hastaneye az gez bakalım orada konuş :)

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Yani neresi orası bilmiyorum ancak benim tanıdıklarım da var hayat o kadar kolay değil. Devlette ise girsen 2200 ile başliycan. Hemşire her işi yapıyor zaman kalmayı bırak vücudun kaldircak mi ona bak. Her diyene güvenme ben de öyle güvendim. Git hastaneye az gez bakalım orada konuş :)
Çok tanıdık var hepsi öyle diyor.Dershane rehberlikcileri felan abi diyoki devlette 2500-3000 başlıyorsunuz şuan da o tanıdık 2500+2500 döner sermaye ile 5000.bunlara çok döner sermaye veriyorlar.is varsa sağlık isindedir:)

Luck Star

Luck Star

Üye
Çok tanıdık var hepsi öyle diyor.Dershane rehberlikcileri felan abi diyoki devlette 2500-3000 başlıyorsunuz şuan da o tanıdık 2500+2500 döner sermaye ile 5000.bunlara çok döner sermaye veriyorlar.is varsa sağlık isindedir:)
Onlar uzman hemşire için.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ayrıca ben şimdi ygs 4 yıllık tan mezun olunca önlisans mezunu olmicammi.Yani meslek seçiminde gözlerde eksilerim olurmu?
Ygs ile girersen on lisans olur. Kaç yıl okuduğunun bir önemi yok. Gözlerde eksi derken??

Luck Star

Luck Star

Üye
Aradaki eğitim farkını gözle görsen hak verirsin.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Orası öyledir.

Luck Star

Luck Star

Üye
O zaman anlayışa laf yok. :D

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki.önerilerin felan için teşekkür ederim.Bayağı yardımcı oldun

Luck Star

Luck Star

Üye
Rica ederim başarılar. Bir de ufak tavsiyem olsun. Hiç bir zaman dersleri kaçırma devamsızlık yapma. Bugünün işini yarına bırakma. Bu şekilde çok rahat her bölümü geçersin ama dediğim gibi bir şeyi yaparken diğerini feda edeceksin. Öyle rahat hayat yok üniversitede :)

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Mert

Mert

Üye
kesinlikle hazırlık oku. o bir sene ne güzel bir senedir var ya o. versinler bi daha yaşayayım :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Boş boş dolaşma senesi. Sonra burnundan gelecek haberin olsun senesi dimi ne güzel :D

Mert

Mert

Üye
Olum çalış lan o zaman lys'ye hazırlık olan bölüme gir ne sürtüyon burada :D kalmış kaç gün :D hazırlık okuyup yurtta kalmanın zevki çok farklı. ve aynen başına geleceklerden önce çok güzel stres atma yeri :D

Üst Alt