bildirimler köşeliBildirimlerde sorun var geç düşüyor![]()

Muyuz ayrı olacak.Türk Dil Kurumu Mode On.ee bize niye söylüyon doktormuyuz biz![]()
Türk Dil Kurumu DetectedMuyuz ayrı olacak.Türk Dil Kurumu Mode On.
bazende saçma sapan bişeyler anlıyorSes klavyesi kullanmak daha iyi,nokta virgul vs hic ugrastirmaz bile kendi yapar ama en kotu sorunu bazen cumleleri algilayamaz![]()

Türkce'ye cevrilse de uyumsuz en duzgun sekil de ingilizce de calisirbazende saçma sapan bişeyler anlıyor![]()

Benim klavye japonca gibiGenelde bulunma eki olan "da" ile bağlaç olan "da" yı yanlış yazıyorlar.

Niye neyi var ? F klavye mi ?Benim klavye japonca gibi![]()
Q ama benim icin japonca gibi klavyeNiye neyi var ? F klavye mi ?

Gecen hafta tv2 de ismi lazim olmayan bir forumun programi vardi orada oyuncu mouse ve klavyeleri tanitan bir dayi vardi o aklima geldiEn sevdiğim klavye Logitech G105. Ondan alacağım![]()

hocam ayıp oluyo amaErkek doktora karsıyım zaten doktor dedigin mini etekli haha![]()
Cumle nin yorumu farkli ama ilk okuyan icin tabi manasi farkli yone cikar,simdi detay'a inecegim daha iyi anlarsinhocam ayıp oluyo ama
Çocukluktan beri erkek doktorlara karsi alisamimisligim var sebebi de ilk ameliyatim da annem üzülüyordu ben ameliyat'a girerken o halini gordugum an hemsireden elimi tutmasini istemistim cocuk safligi iste,anne sevkatini o anda baska kadin doktorda aramak o gun bu gundur ayni piskolojiyle devam ederim,erkek doktorlardan tirsmisimdir,simdi diyeceksin ee bu mini etek,bu da onun süs'ü sadece
demek ki bazen ilk okunan cumleler ilk anlama cikmazmis
Bu arada molomede gorunmez oldunuz
2 aydir falan kullaniyorum telefon da ama şu anlık ücret falan istemedi bendenfizy paralı olmadı mı? bende ücret istemişti sildim.