Önceden dinlerdim ama bu aralar dilime dolananları dinliyorum aslın da dinlemedigim müzik tarzi pek kalmadi tabi damar türleri saymazsam,onlara aman,sakın derimACDC'ye de bir göz at![]()

Diş.soldakinin ağzında ne var![]()
dil yok mu

Kalın kürdansoldakinin ağzında ne var![]()

Serviste giderken dinlemediğim ve en sevmediğim şarkılar bilinçaltıma gidiyor. Bir bakıyorum ki şarkıyı ezberlemişim. Hem de en sevmediğim şarkıyıÖnceden dinlerdim ama bu aralar dilime dolananları dinliyorum aslın da dinlemedigim müzik tarzi pek kalmadi tabi damar türleri saymazsam,onlara aman,sakın derim![]()
Kısa süreli kalp krizi geçiriyorum. Ama bu bildiğim gerçeğini değiştirmiyor.Ezberin kötü tarafı olsa gerek en iyisi öyle zamanlar da ağrı kesici bir ilaç alıp günü şarkısız,dertsiz,kedersiz olarak geçirmektir yoksa şahin+ankara havası insanın gözünün önüne gelse intihar sebebi olur o durumServiste giderken dinlemediğim ve en sevmediğim şarkılar bilinçaltıma gidiyor. Bir bakıyorum ki şarkıyı ezberlemişim. Hem de en sevmediğim şarkıyıKısa süreli kalp krizi geçiriyorum. Ama bu bildiğim gerçeğini değiştirmiyor.

Hergün ağrı kesici içersek vay halimizeEzberin kötü tarafı olsa gerek en iyisi öyle zamanlar da ağrı kesici bir ilaç alıp günü şarkısız,dertsiz,kedersiz olarak geçirmektir yoksa şahin+ankara havası insanın gözünün önüne gelse intihar sebebi olur o durum![]()
4 gündür içiyorum sebebi de 20 lik diş agrım yüzünden içmezsem zaten uyku yüzü görememHergün ağrı kesici içersek vay halimize![]()

Ağrı kesici uyutuyor olabilir4 gündür içiyorum sebebi de 20 lik diş agrım yüzünden içmezsem zaten uyku yüzü göremem![]()
Ağrı kesici uyutuyor olabilir![]()

Uyumazsam zaten agrisindan duramıyorum çay,çorba türü beslenmekten midem yemeklere küstüAğrı kesici uyutuyor olabilir![]()

ee bize niye söylüyon doktormuyuz bizUyumazsam zaten agrisindan duramıyorum çay,çorba türü beslenmekten midem yemeklere küstü![]()

Erkek doktora karsıyım zaten doktor dedigin mini etekli hahaee bize niye söylüyon doktormuyuz biz![]()

Erkek doktora karsıyım zaten doktor dedigin mini etekli haha![]()