Sabah sabah nirvana dinlemek:D

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Sabah sabah nirvana dinlemek:D

Açılmayan uyukuya birebir:D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Kesinlikle :D

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Güzel şarkı.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Uyanınca iyi gitmişti:smdance:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
ACDC'ye de bir göz at ;)

• Beğen
kfahaa

kfahaa

Üye
soldakinin ağzında ne var :)

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Önceden dinlerdim ama bu aralar dilime dolananları dinliyorum aslın da dinlemedigim müzik tarzi pek kalmadi tabi damar türleri saymazsam,onlara aman,sakın derim:D
Serviste giderken dinlemediğim ve en sevmediğim şarkılar bilinçaltıma gidiyor. Bir bakıyorum ki şarkıyı ezberlemişim. Hem de en sevmediğim şarkıyı :( Kısa süreli kalp krizi geçiriyorum. Ama bu bildiğim gerçeğini değiştirmiyor.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Serviste giderken dinlemediğim ve en sevmediğim şarkılar bilinçaltıma gidiyor. Bir bakıyorum ki şarkıyı ezberlemişim. Hem de en sevmediğim şarkıyı :( Kısa süreli kalp krizi geçiriyorum. Ama bu bildiğim gerçeğini değiştirmiyor.
Ezberin kötü tarafı olsa gerek en iyisi öyle zamanlar da ağrı kesici bir ilaç alıp günü şarkısız,dertsiz,kedersiz olarak geçirmektir yoksa şahin+ankara havası insanın gözünün önüne gelse intihar sebebi olur o durum:D

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ezberin kötü tarafı olsa gerek en iyisi öyle zamanlar da ağrı kesici bir ilaç alıp günü şarkısız,dertsiz,kedersiz olarak geçirmektir yoksa şahin+ankara havası insanın gözünün önüne gelse intihar sebebi olur o durum:D
Hergün ağrı kesici içersek vay halimize ;)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt