s8530 icin bada 2.0 ne zaman kies e düser bilgisi olan ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besttepe

Üye
    Konu Sahibi
s8530 icin bada 2.0 ne zaman kies e düser bilgisi olan ??
bu bada gelmedi gtti her hangi bir haberi olan yardımcı olur mü

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
herkes beklemede hala

besttepe

Üye
    Konu Sahibi
herkes beklemede hala

peki yüksel abim bide şunu demeden geçemeyeceğim yaptığın herşey icin teşekkürler bazen tel i satip baska bisey alasim geliyor tel güzel ama pek geliştirmiyor bada kendisini ama sonra diyorum yüksel abi var baska kim bize böyle yardımci olacak diyorum saol herşey icin :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
peki yüksel abim bide şunu demeden geçemeyeceğim yaptığın herşey icin teşekkürler bazen tel i satip baska bisey alasim geliyor tel güzel ama pek geliştirmiyor bada kendisini ama sonra diyorum yüksel abi var baska kim bize böyle yardımci olacak diyorum saol herşey icin :)

elimden geldiği kadar kardeşim eyvallah

valahi ne yalan söyleyeyim benimde satasın geliyor ama tasarım olarak hiç bir telefon bunu gecemedi benim gözümde o yüzden hala kullanıyorum çok şık ve estetik bir model oldugu için

besttepe

Üye
    Konu Sahibi

elimden geldiği kadar kardeşim eyvallah

valahi ne yalan söyleyeyim benimde satasın geliyor ama tasarım olarak hiç bir telefon bunu gecemedi benim gözümde o yüzden hala kullanıyorum çok şık ve estetik bir model oldugu için

aynen abi bu s8530 gerçekten yakısıyor insanın eline dokunmatik felanda mükemmel ıphone ile nerdeyse bir farkı yok tel mükemmel de adamlar yazılım cok yavaş geliştiriyor ins düzelir bekliyoruz

xxaysan

xxaysan

Üye
samsung skaptan a ayrıca teşekkür etmeli iyiki varsın abi :)

• Beğen
Tepkiler: besttepe

noyan13

Üye
Allah razı olsun senden skaptan...

• Beğen
Tepkiler: besttepe
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bırsey degıl arkadaslar abartmayın sızler daha ıyısını yaparsınız emınım

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bırakta abartsınlar usta onca emek veriyorsun en azından biz kadir kıymet biliyoruz dimi :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
eyvallah kardesım sagol tabıkıde kıymet bılıyorsunuz arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
generalhd

generalhd

Üye
Bada 2 kiese düşmüş arkadaşlar.Hayırlı uğurlu olsun.

serkanenfo

Üye
Arkadaşlar ben samsung.de sitesine girip oradan kies indirdim. Sonra kurarken almanca olarak kurdum. Ama telefonum TUR olarak seçili. Telefonumu usb ile bağladım. 1 adet güncelleme var dedi. Yükle dedim. Yüklediğim şey bada 2.0 . Kurulum işlemi çok uzun sürdü. 2 bucuk saat flan sürüyo. Tam 3 defa telefon açılıp kapanıyo. Sürekli aynı şeyleri yüklüyomuş gibi bi izlenim veriyo ama farklı şeyler yapıyo. 2 bucuk saatin sonunda telefon kendiliğinden açılıyo ve karşınızda bada 2.0.

Herhangi bir donma, resetleme sorunu yok. bada 1.2'ye göre daha çabuk ısınıyor ve şarjı az daha hızlı düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt