S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
ilk önce fulll xxjıd yüklüyoruz multiloader ile sonra türkiye için çıkan orjinal 1.2 yi multiloader ile yükledim sorun düzeldi suan bende 1.2 orjinal yani jvka1 var ve sorunsuz tüm uygulamalar çalışıyor.
orjinal 1.2 yi nerden buldun derseniz samsung sunucusundan aldım upload ediyorum.
sorun su kiesteki 1.2 fullllll değil 1.0.2 den 1.2 ye gecmek için fulllll 1.2 lazım ama samsung fulllll koymamış
Başkasının emeğini copy-paste leyeceğinize şu Samsung Serverından aldığınız Multiloader ile yüklediğiniz JVKA1 için bir konu açıp linklerini koyunda bizde emeğe saygı diyelim.

Kolay Gelsin

emrezx

Üye
internette değişiklik var. swpe t9 falan var işte hiç bir sıkıntı yok.

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım bak simdi bizim sürüm 1.0.2 değilmi kiesten 1.2 gecmemiz için fullll 1.2 lazım ama kiesten yüklenen 1.2 fullll değil yani ben naptım önce fulll sürüm olan xxjıd yükledim sonra samsungtan aldığım orjinal 1.2 yi yükledim bu kadar basit.

--------------- Ekleme ---------------

bence suanda jvka1 var ve tüm uygulamalar ve samsung apps dağil herşey sorunsuz çalışıyor.
tmm ustam burasını anladım zaten bana mantıksız gelen kiesteki sürüm nasıl olurda olmaz...

viranufuk

viranufuk

Üye
jvjk1 den direk multiloaderle jvka1 e geçebilirmiyiz benimki 1.0.2 i

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
Başkasının emeğini copy-paste leyeceğinize şu Samsung Serverından aldığınız Multiloader ile yüklediğiniz JVKA1 için bir konu açıp linklerini koyunda bizde emeğe saygı diyelim.

Kolay Gelsin
baskasının emeği derken?
upload ediyorum suan bekleyip görürsünüz.

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeşim rapid olmasa iyi olur hotfile netload makbule geçer tabi mümkünse şimdien teşekür bu arada jvjk1 den direk multiloaderle jvka1 e geçebilirmiyiz benimki 1.0.2

adelante55

adelante55

Üye
arkadasım bak simdi bizim sürüm 1.0.2 değilmi kiesten 1.2 gecmemiz için fullll 1.2 lazım ama kiesten yüklenen 1.2 fullll değil yani ben naptım önce fulll sürüm olan xxjıd yükledim sonra samsungtan aldığım orjinal 1.2 yi yükledim bu kadar basit.

ganstera ben şimdi şurayı anlamadım kardeş, kiesten yayınlanan sürüm 1.2 ama fulll değil, bu tamam.
sen bu sürümü yüklemek için önce fulll sürümü, yani xxjıd 'i yükledin, sonra JVKA1'i ML ile yükledin, bu da tamam.
peki bizim kullandığımız 1.0.2 fulll sürüm değil mi ki kiesten güncelleyemiyoruz, o zaman kiesten yüklediğimiz 1.0.2 de sıkıntılı bi versiyon.

viranufuk

viranufuk

Üye
anstera ben şimdi şurayı anlamadım kardeş, kiesten yayınlanan sürüm 1.2 ama fulll değil, bu tamam.
sen bu sürümü yüklemek için önce fulll sürümü, yani xxjıd 'i yükledin, sonra JVKA1'i ML ile yükledin, bu da tamam.
peki bizim kullandığımız 1.0.2 fulll sürüm değil mi ki kiesten güncelleyemiyoruz, o zaman kiesten yüklediğimiz 1.0.2 de sıkıntılı bi versiyon.
bence bunu yakında kaldırıp düzeltirler bu samsungtda ne yaptığı bellei değil kafa çorba oldu ne yapaıcağımız şaşırdık

bolshays

Üye
İndirdim ve flash player videoları bile oynatmıyor oldukça kötü ya samsung appsı geçtim önemli değil o kısım ama flash player da çok koydu be onu da açmıyor denedim youtubeden

adelante55

adelante55

Üye

İndirdim ve flash player videoları bile oynatmıyor oldukça kötü ya samsung appsı geçtim önemli değil o kısım ama flash player da çok koydu be onu da açmıyor denedim youtubed

sen de yukarda anlatılan şekilde mi yaptın?:hmmm

viranufuk

viranufuk

Üye
indirdim ve flash player videoları bile oynatmıyor oldukça kötü ya samsung appsı geçtim önemli değil o kısım ama flash player da çok koydu be onu da açmıyor denedim youtubed
hangisini indridin

teksenle

Üye
durum gayet mantıklı kies sadece guncelleme veriyor yani 1.0.0 1.0.2 gibi burda telefona ful flash atmıyor sadece guncelleme veriyor alt yapı aynı ama 1 2 degisiklik 1.0.2 ile 1.2 nin alt yapıları farklıki gencellemiyo veya sorunlu yukluyor

birde soyle bi ornek vereyim windows xp internetten devamlı guncelleme alıyor fakat vista olmuyor onun gibi
vistayada guncelleme alması icin pc nin işletim sistemini vista yapmak lazım yani KA1 den dusuk versiyonla flash layıp guncelleme yapıyoruz olay basit...

daha once orjinal roma dondum aynı olaylar yanı 1.2 yi 1.0.0 la degistirip kiesten 1.0.2 guncellemesi aldım

kapti

Üye
arkadaşlar pm den cepking davetiyesi olan yollayabilir mi? şimdiden teşekkürler

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
durum gayet mantıklı kies sadece guncelleme veriyor yani 1.0.0 1.0.2 gibi burda telefona ful flash atmıyor sadece guncelleme veriyor alt yapı aynı ama 1 2 degisiklik 1.0.2 ile 1.2 nin alt yapıları farklıki gencellemiyo veya sorunlu yukluyor

birde soyle bi ornek vereyim windows xp internetten devamlı guncelleme alıyor fakat vista olmuyor onun gibi
vistayada guncelleme alması icin pc nin işletim sistemini vista yapmak lazım yani KA1 den dusuk versiyonla flash layıp guncelleme yapıyoruz olay basit...

daha once orjinal roma dondum aynı olaylar yanı 1.2 yi 1.0.0 la degistirip kiesten 1.0.2 guncellemesi aldım
aynen bende bunu demek istiyorum.

loverjeanman

Üye
arkadaşlar bana bir bildirim geliyor kiesten şöyle diyor gt-s8500 bağlantısı kesildiğinden üretici yazılımı yükseltmesi durdu lütfen bağlantıyı denetleyip yeniden deneyin diyor ne yapmalıyım acil olarak

omaray

Üye
yahu ben niye güncelleme olayıyla karşılaşmıyorum en son sürüm diyor oysa 1.0 tel yurtdışından gelme sorun bundanmı acaba ilk geldiğinde güncellemiştim oysa biri açıklasın şunu bi anlayam olayı.

Üst Alt