Şuan 04.03.2011 Saat 15:23 itibariyle güncellemenin olduğunu gördüm arkadaşlar forumda her gün inceliyordum çıkıpta haber verecek arkadaşları. Pilin şarj olmasını bekliyorum ekran görüntüleri aldım ama nasıl yüklerim tam bilmediğim için size link vericem güncellemeyi yaptıktan sonrada gelişmeleri paylaşıcam bakalım güncelleme Bada 1.2 miymiş değilmiymiş
Selamlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimlere burdan bakabilirsiniz.
iyide arkadaşlar hata internetle alakalı değilki, cihazın kies bağlantısı kopuyo....

Arkadaşlar servise gittim güncelleme yaptırmak istiyorum dedim tmm dediler ve ücret çıkardılar karşıma 40 tl dediler adamlar direk güncellemeyi ticarete dökmüşler lanet olsun

İLLEGAL BİR İŞ... ara samsung un müşteri temsilcisini ve hangi servis sana bu teklifi sunmuş direkt şikayette bulunacağını belirt... güncellemeler garanti kapsamında ve ÜCRETSİZDİR !!!!!!
--------------- Ekleme ---------------
OLEGERMURAKİ arkadaşımızdan haksız yere kendisine yalancı dediğim için özür diliyorum herkesin önünde...
kusura bakma arkadaşım... sorun ttnet teymiş demekki...
o zaman arkadaşlar sorun dns den galiba , farkllı dns adresleriyi deneyen oldumu ?

Biraz önce samsung müsteri temsilcisini aradım güncellemelerden ücret talep ediyormusunuz diye evet dedi ve bende buna karşın peki niye o zaman kies ten güncelleme yapmamız mümkün olmuyor diye sorunca onun cevabı aynen şöyle bence saçmalık
Telefonunuzda bağlantı kesildi veya yarı kalıyorsa sizin telefonunuzdaki versiyon zaten güncel gönderilen güncelleme bazı modellerde eksik yazılımlar var onları tamamlamak için diyor
buna karşı benim verdiğim cevap şuydu
O zaman bir sürü kişi aynı sorunu yaşıyor ve hiç birimizin bu güncellemeye ihtiyacı yok o zaman niye yayınlıyorsunuz diyince birşey diyemedi bende teşekkür ettim ve kapattım

arkadaşım bizim elemanın 723 ü var ben onu güncelledim jl1 e ama şimdi kendi cihazımı güncelleyemiyorum ne iştir bu yapara olsa ben 723 ü tutmucam elimde ah ulan nerden aldım ben bu cihazı.. Aptallık işte... Araştır öğren biraz...
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
noldu halledebilen 8500 lü arkadaşlar var mı?
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
noldu halledebilen 8500 lü arkadaşlar var mı?
arkadaşım bizim elemanın 723 ü var ben onu güncelledim jl1 e ama şimdi kendi cihazımı güncelleyemiyorum ne iştir bu ya
ben sabahtan beri değil 1 aydır ugrasıyorm hala yapamadım 
bizim işyerinde kablosuz bir ağa var ona bağlandım yaptım 723ü yarında s8500 deneyeceğim ama tırstım bazı arkadaşlar güncellemiş telefon açılmıyormuş saçmalık bu güncelleme bu telefonun bile değildir inan bundan bile şüpe eder oldumarkadaşım nasıl güncelledin yaBen sabahtan beri değil 1 aydır ugrasıyorm hala yapamadım
![]()
mesela samsung kies 2.0 kullanırken wave s8500'ün(ilk versiyonundan) 1.0.2 versiyonuna güncellemeyemiyorsunuz . 1.5.3 indirmeniz gerek önce . Neyse gelelim bu konuya banada dns ayarları mantıklı geldi ancak 1.5.3'teki güncellemeleri rahat rahat yapabiliyorduk şimdi bir çıkardılar 2.0 bir güncelleme bile yapamıyoruz
Yetti artık Samsung sabrımızı zorlama