S8500 İçin Bada os 1.2 Güncellemesi Yayınlandı (S8500JVKC1)

Sponsorlu Bağlantılar

mimbil

Üye
Arkadaşlar servise gittim güncelleme yaptırmak istiyorum dedim tmm dediler ve ücret çıkardılar karşıma 40 tl dediler adamlar direk güncellemeyi ticarete dökmüşler lanet olsun

emrezx

Üye
iyide arkadaşlar hata internetle alakalı değilki, cihazın kies bağlantısı kopuyo....

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Şuan 04.03.2011 Saat 15:23 itibariyle güncellemenin olduğunu gördüm arkadaşlar forumda her gün inceliyordum çıkıpta haber verecek arkadaşları. Pilin şarj olmasını bekliyorum ekran görüntüleri aldım ama nasıl yüklerim tam bilmediğim için size link vericem güncellemeyi yaptıktan sonrada gelişmeleri paylaşıcam bakalım güncelleme Bada 1.2 miymiş değilmiymiş
Selamlar

resimlere burdan bakabilirsiniz.

emrezx

Üye
Şuan 04.03.2011 Saat 15:23 itibariyle güncellemenin olduğunu gördüm arkadaşlar forumda her gün inceliyordum çıkıpta haber verecek arkadaşları. Pilin şarj olmasını bekliyorum ekran görüntüleri aldım ama nasıl yüklerim tam bilmediğim için size link vericem güncellemeyi yaptıktan sonrada gelişmeleri paylaşıcam bakalım güncelleme Bada 1.2 miymiş değilmiymiş
Selamlar

resimlere burdan bakabilirsiniz.

arkadaşım keşke yapabilsen , sabah 5 ten beri uğraşıyorum sonuçç kocaman bir fiyasko...

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Hocam pil bi dolsun eğer burdaysan haberdar olursun %75 lerde şuan risk almakta istemiyorum, yanlız senin sorunun ney ne oldu hata nedir?

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar babamın çalıştığı yerden türk telekom santrelinde yükledim 1.2 gelmiş telefonu yeniden başlattım ama birdaha açılmadı bada yazısı geliyor geri kapanıyor.ekran görüntüsü koycaktım ama tel açılmıyor.
kesinlikle doğru evde yükleyemessiniz ben anca türktelekomun kurum hattından yükledim.ama fos çıktı açılmıyor tel lanet olsun be bu samsunga sorunlu yazılım cıkarmıs

bygeforce

bygeforce

Üye
Arkadaşlar servise gittim güncelleme yaptırmak istiyorum dedim tmm dediler ve ücret çıkardılar karşıma 40 tl dediler adamlar direk güncellemeyi ticarete dökmüşler lanet olsun

İLLEGAL BİR İŞ... ara samsung un müşteri temsilcisini ve hangi servis sana bu teklifi sunmuş direkt şikayette bulunacağını belirt... güncellemeler garanti kapsamında ve ÜCRETSİZDİR !!!!!!:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

OLEGERMURAKİ arkadaşımızdan haksız yere kendisine yalancı dediğim için özür diliyorum herkesin önünde...
kusura bakma arkadaşım... sorun ttnet teymiş demekki...

mty29

mty29

Üye
Anlaşıldığı üzere bu yeni gelen yazılım Bada 1.2 nin takendisi ancak güncelleme yapan arkadaşların telefonları açılmıyor :S

emrezx

Üye
İLLEGAL BİR İŞ... ara samsung un müşteri temsilcisini ve hangi servis sana bu teklifi sunmuş direkt şikayette bulunacağını belirt... güncellemeler garanti kapsamında ve ÜCRETSİZDİR !!!!!!:megafon:

OLEGERMURAKİ arkadaşımızdan haksız yere kendisine yalancı dediğim için özür diliyorum herkesin önünde...
kusura bakma arkadaşım... sorun ttnet teymiş demekki...

o zaman arkadaşlar sorun dns den galiba , farkllı dns adresleriyi deneyen oldumu ?

bygeforce

bygeforce

Üye
o zaman arkadaşlar sorun dns den galiba , farkllı dns adresleriyi deneyen oldumu ?

vallaha ben google ın dns yi kullanıyorum.
kendi güncellememle ilgili telefondan bile yaklaşık 1 aydır deniyorum ve sonuç fiyasko.. dns olarak ne kullanılabilir ki... ?:allalla:

mimbil

Üye
Biraz önce samsung müsteri temsilcisini aradım güncellemelerden ücret talep ediyormusunuz diye evet dedi ve bende buna karşın peki niye o zaman kies ten güncelleme yapmamız mümkün olmuyor diye sorunca onun cevabı aynen şöyle bence saçmalık

Telefonunuzda bağlantı kesildi veya yarı kalıyorsa sizin telefonunuzdaki versiyon zaten güncel gönderilen güncelleme bazı modellerde eksik yazılımlar var onları tamamlamak için diyor
buna karşı benim verdiğim cevap şuydu
O zaman bir sürü kişi aynı sorunu yaşıyor ve hiç birimizin bu güncellemeye ihtiyacı yok o zaman niye yayınlıyorsunuz diyince birşey diyemedi bende teşekkür ettim ve kapattım

bygeforce

bygeforce

Üye
farklı bi dns adresi ile denedim google hariç bu sefer de kies de güncellemeyi görmedi.. şimdi otomatikl dns al dedim bu sefer güncellemeyi gördü ancak yine bağlantı kesildi hatası veriyor.. bunun var mı çözümü ama dns ile ilgili bulucam ! arayan bilen olursa ttnet i arasın bir arkadaşlar bu dns ile ilgili muhabbete... :off:

Biraz önce samsung müsteri temsilcisini aradım güncellemelerden ücret talep ediyormusunuz diye evet dedi ve bende buna karşın peki niye o zaman kies ten güncelleme yapmamız mümkün olmuyor diye sorunca onun cevabı aynen şöyle bence saçmalık

Telefonunuzda bağlantı kesildi veya yarı kalıyorsa sizin telefonunuzdaki versiyon zaten güncel gönderilen güncelleme bazı modellerde eksik yazılımlar var onları tamamlamak için diyor
buna karşı benim verdiğim cevap şuydu
O zaman bir sürü kişi aynı sorunu yaşıyor ve hiç birimizin bu güncellemeye ihtiyacı yok o zaman niye yayınlıyorsunuz diyince birşey diyemedi bende teşekkür ettim ve kapattım

:oke:

senam38

Üye
wave beş para etmez bir telefonmuş bunu anladim arkadaşlar samsungun fiyaskosu s8500 bu kadar kişinin çektiği çileye bakarmısınız kendimiz güncelleme yapamıyoruz yapanlarında hali harap servis cihazı güncellemeye bile para alıyor yazıklar olsun nokia bile 10 basarmış ben yarın samsungu arayıp ana avrat söveceğim artık arkadaşlar doldum içimi dökmem lazım bu cihazdanda buz gibi soğudum dahada almam samsung ney

bygeforce

bygeforce

Üye
para olsa ben 723 ü tutmucam elimde ah ulan nerden aldım ben bu cihazı.. aptallık işte... araştır öğren biraz...

noldu halledebilen 8500 lü arkadaşlar var mı?

senam38

Üye
para olsa ben 723 ü tutmucam elimde ah ulan nerden aldım ben bu cihazı.. Aptallık işte... Araştır öğren biraz...

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

arkadaşım bizim elemanın 723 ü var ben onu güncelledim jl1 e ama şimdi kendi cihazımı güncelleyemiyorum ne iştir bu ya

bygeforce

bygeforce

Üye
arkadaşım bizim elemanın 723 ü var ben onu güncelledim jl1 e ama şimdi kendi cihazımı güncelleyemiyorum ne iştir bu ya

arkadaşım nasıl güncelledin ya :ağlarım: ben sabahtan beri değil 1 aydır ugrasıyorm hala yapamadım :(

senam38

Üye
arkadaşım nasıl güncelledin ya :ağlarım: Ben sabahtan beri değil 1 aydır ugrasıyorm hala yapamadım :(
bizim işyerinde kablosuz bir ağa var ona bağlandım yaptım 723ü yarında s8500 deneyeceğim ama tırstım bazı arkadaşlar güncellemiş telefon açılmıyormuş saçmalık bu güncelleme bu telefonun bile değildir inan bundan bile şüpe eder oldum

bygeforce

bygeforce

Üye
senam özelden ve ya msnden yardım edebilir misin... bi kaç sorum olacak

qzwx

Üye
Ne saçma iş arkadaş ya :off: mesela samsung kies 2.0 kullanırken wave s8500'ün(ilk versiyonundan) 1.0.2 versiyonuna güncellemeyemiyorsunuz . 1.5.3 indirmeniz gerek önce . Neyse gelelim bu konuya banada dns ayarları mantıklı geldi ancak 1.5.3'teki güncellemeleri rahat rahat yapabiliyorduk şimdi bir çıkardılar 2.0 bir güncelleme bile yapamıyoruz :box Yetti artık Samsung sabrımızı zorlama:aha:

Üst Alt