valla ben aylardır bada 1.2 kullanıyorum ama mesajları okurken en az sizin akdar heycanlandım spoof olayı olacagını bilsem anında orjina rom a dönerim ama olmaz sanırım. Zaten yakında bada 2 nin romu da cıkar inş.
neymiş be bu gece bizi asker etti ya kiesi sildim tekrar yüklüyorum yükledikten sonra tekrar deniyecem inada bindi bu iş yarın sabah işe gidecez ama iş yeinde net yk gece 12 ye kdar beklemek zorundayım
malesef bende bu en son üretici yazılımı diyor ne hikmetse telefonu almanyadan almıştım diğer kies sürümünde yükselmişti 1.02 olmuştu tekrar telefon 1.0 olmuş anlamadım gitti sanırım spof falan telin beynini karıştırıyor sizce bu sorun ne.
Yükleyebilen arkadaşlar,yükleyecek olan arkadaşlar ; spoof olayını da bir deneyip olup olmadığını buraya yazabilirseniz sevinirim Ona göre orjinal rom'a dönüp yükselticem ben de.Şu an benim ki JJ9 ve spoof oluyor.
kaç kere denedim bendede aynısı oldu bağlantı kesiliyor neden kaynaklı birde onu anlasak benim telefonumda bağlanırken sor diyorum usb yi takıyorum kies i seçiyorum bağlanmıyor neden acaba ama kiesi bağlan dediğimde direk bağlanıyor tuhaf