Malzeme kalitesizliği diye bir şey yok. 2 cihazda donanım olarak aynılar. Wave ve Wave II ekranlar arasında neredeyse fark yoktur. Şöyleki Super Amoled ve Super Clear LCD'nin kendine göre avantaj yada dezavantajları vardır. Kullandığınız uygulamaya göre yada kullanım şekline göre performansları değişkenlik gösterir. Super Amoled renklerde daha canlı, ışıklandırma ve gölgelendirmede çok başarılı ilken Super Clear LCD keskinlik, parlaklık ve derinlik olarak daha net sonuçlar verir. Ama dediğim gibi kullanım şekline göre sonuçlar değişebiliyor. Bu konuda araştırma yapan profesyonel (milyon dolarlık firmalar) kişi yada kuruluşların yayınladıkları test yada araştırmalarda bunu ortaya koyuyor. Super Amoled, Super Clear LCD, Retina, Bravia gibi daha birçok ekran performans testlerinde küçük farklarla ayrılıyorlar. Sizin gözünüze en çok hangisi hitap ediyorsa o sizin için en iyi ekrandır. Bana görede Wave ekranı daha iyi gibi, ama ben deli gibi film izliyor, nette geziyor, geniş bir ekrana ihtiyaç duyuyorum. Buda demek oluyorki benim için en iyi ekran Super Clear LCD. Bada 2.0 gelsin bir göreyim ona göre Super Amoled+'a zıplayabilirim. O güne kadar Wave II!