1 ay bekleriz şimdi yeni yazılım çıkcak diyeSürüm kodunun JVKA2, JVKB1 yada JVKC1 olma ihtimali var. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kieste yeni güncelleme uyarısı verecektir.
endişeye gerek yok arkadasa katılıyorum.jvka1 yazılımını tekrar vermezler çünkü önceden jvka1 i kiesten yükleyenler bir daha yükleyemeyeceği için jvka1 den baska mesala jvka2 yada jvka3 gibi yazılım verilir merak etmeyin.

Sürüm kodunun JVKA2, JVKB1 yada JVKC1 olma ihtimali var. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kieste yeni güncelleme uyarısı verecektir.
arkadaşım sürüm kodları neden bendekiyle farklı?? mesela bendeki sürüm jvjk1..ne demek bu??
kafam rahat yeni 1.2'i beklerdim...seninki bada 1.0.2 oluyor galiba ya da evet 1.0.2 seninki. Biz 1.2'den bahsediyoruz senin yerinde olmak isterdimkafam rahat yeni 1.2'i beklerdim...
yeni yazılım mevcut diyormu? jvka1 yada başka kod ?şu an kieste jvjk1 sürümü güncelleyin diyo bu 1.2 mi oluyo yani???
yeni yazılım mevcut diyormu? jvka1 yada başka kod ?
anlamadımki şimdi bada 1.0.2 var onun kodu jvjk1 benim telde şuan öle , ama kiese girdiğimde bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyo, düne kadar bada 1.2 jvka1 kodlu yazılım vardı , hata nedeniyle samsung geri çekti, acaba sizde bu yazılımımı gösteriyo..ewet yeni bir üretici yazılımı mevcut diyor..jvjk1 son sürüm diyo..
anlamadımki şimdi bada 1.0.2 var onun kodu jvjk1 benim telde şuan öle , ama kiese girdiğimde bu en son çıkan üretici yazılımıdır diyo, düne kadar bada 1.2 jvka1 kodlu yazılım vardı , hata nedeniyle samsung geri çekti, acaba sizde bu yazılımımı gösteriyo..
şimdi anlaşıldı hocam, sizin kieste gördüğünüz versiyon bada 1.0.2 jvjk1 dediğim gibi bada 1.2 çıkmıştı hatalar nedeniyle geri çekildi..yalnız benim sürüm 1.0
şimdi anlaşıldı hocam, sizin kieste gördüğünüz versiyon bada 1.0.2 jvjk1 dediğim gibi bada 1.2 çıkmıştı hatalar nedeniyle geri çekildi..
bn şuan 1.0.2 kullanıorum fakat 1.0 ile arasında fark yok, hatta 1.0 daha avantajlı çünkü spoof olayı çalışıyo sorunsuz, 1.0.2 de spoof olayı yok...ben şimdi bu sürümü yükliyeyimmi bi sorun varmı bu sürümde tavsiye edermisin..
bn şuan 1.0.2 kullanıorum fakat 1.0 ile arasında fark yok, hatta 1.0 daha avantajlı çünkü spoof olayı çalışıyo sorunsuz, 1.0.2 de spoof olayı yok...
tabiki ilk önce 1.0.2 ye gececeksiniz , daha sonra bada 1.2 versiyonuna yükseltebiceksiniz bn öle biliorum..ama mesela 1.2 geldiği zaman ben ilk olarak 1.0.2 yi yüklemem gerekiyomu.yoksa direk 1.0 ın üzerine kurabiliyomuyum??