S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
ilk önce kies en son çıkan üretici yazılımı diyordu bugün cihazın bu sürümü güncelleştirilemez diyor böyle bişey yaşıyan varmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

ss. gördüğün gibi sw ve cscs ver. doğru ama kies böyle yazıyor
Aynen bendede durum böyle.Dün akşam Bu çıkan en son üretici yazılımıdır diyor.Sanırım samsumg jvka1 güncellemesini kaldırmış kies üzerinden ondan böyle diyor.

sinager_dante

Üye
arkadaşlar 1.2 yükledikten sonra hat veya telefonla ilgili herhangi bir ayar yapmamız gerekiyormu wap mms vs. hattım avea

soserious

Üye
Buyuk olasilik ile bunun sebebi samsungun kies den jvka1 yazilimini geri cekmesidir.hatali oldugu icin cok sorun yaratmisti tellerinizde bildiginiz gibi. Sonunda hatasini duzeltmek icin samsung yayinladigi yarim fwi geri cekti ve dogal olarak kies suan sizin tellerinizin fwsini orjinal olarak gormuyor. Samsung kiese jvka1 yazilimini tekrar sundugunda guncel cihaz olarak gorucektir telleri.En azindan dusuncem bu yonde.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
JL2 nin üzerine aynı yöntemle kursak social hub çalışırmı deneyen yokmu arkadaşlar

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
evet jvka1 geri çekilmiş.inşallah en kısa zamanda sorunu düzeltirler böyle bir hata bidaha yapmazlar böyle hatalarla samsung devam ederse ben devam edemem samsunga güle güle derim iphona gecerim.

Hüseyin Eren

Üye
arkadaşlar telefonu bağladım download modeye aldım dosyaları falan yerleştirdim Download yaptım Error Bootloader Write falan yazdı artık telefon açılmıyor hatta Download Mode ye bile geçmiyor. acemi değilim daha önceden bir çok kere flashladım telefonu. Servise gitmek istemiyorum nasıl halledebilirim bu sorunu?

szeer

Üye
Buyuk olasilik ile bunun sebebi samsungun kies den jvka1 yazilimini geri cekmesidir.hatali oldugu icin cok sorun yaratmisti tellerinizde bildiginiz gibi. Sonunda hatasini duzeltmek icin samsung yayinladigi yarim fwi geri cekti ve dogal olarak kies suan sizin tellerinizin fwsini orjinal olarak gormuyor. Samsung kiese jvka1 yazilimini tekrar sundugunda guncel cihaz olarak gorucektir telleri.En azindan dusuncem bu yonde.

güncel cihaz olarak görür değil mi yani bu sürüm güncellenemez uyarısı vermez. Ben orijianal sürüm dışına çıkmak istemiyorum şuan 1.0'a geri dönmeyi bile düşünüyorum ama ona dönmekte sıkıntılı...

Hüseyin Eren

Üye
arkadaşlar telefonu bağladım download modeye aldım dosyaları falan yerleştirdim Download yaptım Error Bootloader Write falan yazdı artık telefon açılmıyor hatta Download Mode ye bile geçmiyor. acemi değilim daha önceden bir çok kere flashladım telefonu. Servise gitmek istemiyorum nasıl halledebilirim bu sorunu?

dali_bur

Üye
Güncelleme Kies'e geri geldiğinde bu cihaz güncelleştirilemez uyarısı almayız di mi?

emrezx

Üye
bi arkadaşımız bada developer forumuna yazmış jvka1 deki sorunları ingilizce olarak, badateam de cvp vermiş galiba, yazışmalar burda

soserious

Üye
Hayir telefonunuzu guncel olarak gorecektir kiese yazilim geldimi.he derseniz tedirgin oluyorum diye soyle birsey var simdi , normal kies uzerinden 1.2surum guncelliyenlerinde suan yazilm guncellestirilemez yazisini aliyor.buyuk olasilik jvka1 tekrar konucak kiese ve ayni anda belki onarim olarak 1.2 jvka2 adiyla konabilir.tabi bu bir varsayim.bekleyip gormek daha mantikli.heyecana gerek yok yani :)

szeer

Üye
Hayir telefonunuzu guncel olarak gorecektir kiese yazilim geldimi.he derseniz tedirgin oluyorum diye soyle birsey var simdi , normal kies uzerinden 1.2surum guncelliyenlerinde suan yazilm guncellestirilemez yazisini aliyor.buyuk olasilik jvka1 tekrar konucak kiese ve ayni anda belki onarim olarak 1.2 jvka2 adiyla konabilir.tabi bu bir varsayim.bekleyip gormek daha mantikli.heyecana gerek yok yani :)

eee jvka2 olunca son sürüm diyecek mi? Samsung çağrı merkezini arayan bir Civan Mert yok mu? Ben neden aramadım öğrenciyim gurbetteyim kontörüm yok. Anlamıyorum spoof bile yapmadığım telefonum çakma yazılımlı mı olacak? Orijinal roma düşşem o da ya tutarsa hesabı ya orijinal olmazsa...
Ben kaldıramıyorum arkadaş şuan telf cüzzamlı gibi geliyor bana... Birde kapak/kasa arıyorum telf. yok o da yok kaç paraysa alacağım yeterki orijinal olsun ama yok servis bize verin diyor bi kere batarya değişimine yolladık 1 ay sonra geldi |-) formun birinde okudum adam aramış çağrı merkezini jvka1 için çağrı merkezinde ki adam 1.2 Türkiye'de yayınlanmadı yüklemeyin garanti dışı kalırsınız demiş kieste mi çakma arkadaş bunlar bizle dalga mı geçiyor!!! Zorla üzerine su döküp kaskoyla değiştirme talebi yaptıracaklar bana :vur

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Şu anda telefonu ml ile güncellediğim için pişmanlık içindeyim.Bakalım bekleyip görecez sonucu.

halil45

Üye
kardes bende ka1 den sırf social hub icin jl2 ye döndüm simdi uzerine multiloader ile ka1 yuklesem jl2 de oldugu gibi social hub premium olurmu ve suan bayagi oyun program ve ayar yaptim ka1 yukleyince bunlar gidermi simdiden sagol

ben oyun program yüklemeden jl2 nin üzerine ka1 yükledim; bütün ayarlarımı ve social hub ayarlarını ka1 yükledikten sonra yaptım....:evet:

iceman007

Üye
bi arkadaşımız bada developer forumuna yazmış jvka1 deki sorunları ingilizce olarak, badateam de cvp vermiş galiba, yazışmalar burda

o kişi benim..
Bu başlık sonrası bug report yolladım ve bir mail aldım

Dear Sir/Madam,

This mail is regarding your bug report titled "bada 1.2 problems (turkey)".
To help us understand the issue better, kindly describe to us the behaviour you are facing in the attached format.

Thank you
bada Support Team

Kies FUS report rev gibi bir Word dosyasını doldurdum. Bugün firmware çekilmiş. Yüksek ihtimalle yeni bir versiyon kodu ile tekrar yayınlanacak. Bu süreye kadar JVKA1 kullanıcıları olmayan bir firmware kullanıyor gibi göründüğünden sürüm güncellenemez raporu alacak. Bunu görenin endişe etmesine gerek yok

szeer

Üye
o kişi benim..
Bu başlık sonrası bug report yolladım ve bir mail aldım

Dear Sir/Madam,

This mail is regarding your bug report titled "bada 1.2 problems (turkey)".
To help us understand the issue better, kindly describe to us the behaviour you are facing in the attached format.

Thank you
bada Support Team

Kies FUS report rev gibi bir Word dosyasını doldurdum. Bugün firmware çekilmiş. Yüksek ihtimalle yeni bir versiyon kodu ile tekrar yayınlanacak. Bu süreye kadar JVKA1 kullanıcıları olmayan bir firmware kullanıyor gibi göründüğünden sürüm güncellenemez raporu alacak. Bunu görenin endişe etmesine gerek yok

peki kardeş bu sürüm çıktığında yine aynı raporu mu alacağız acaba sence?

iceman007

Üye
Yeni sürüm çıktığında JVKA1'den üst seviyede bir firmware olarak görünecektir. O zaman Kies yeni güncelleme mevcut uyarısı verecektir

szeer

Üye
Yeni sürüm çıktığında JVKA1'den üst seviyede bir firmware olarak görünecektir. O zaman Kies yeni güncelleme mevcut uyarısı verecektir

inş öyle olur dostum ben fecii takarım böyle şeylere :) çok sağol verdiğin bilgiler için.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
endişeye gerek yok arkadasa katılıyorum.jvka1 yazılımını tekrar vermezler çünkü önceden jvka1 i kiesten yükleyenler bir daha yükleyemeyeceği için jvka1 den baska mesala jvka2 yada jvka3 gibi yazılım verilir merak etmeyin.

Üst Alt