ganster86
Üye
orda varxxjıd versiyonun indirme linki var ama jvka1 in indirme linki nerede...???![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orda varxxjıd versiyonun indirme linki var ama jvka1 in indirme linki nerede...???![]()
daha sonra wirelsen app stordean indirdiklerimde gözükmiyicekmi ona göre yoksa yüklemem bursa denizli maçlarrından daha kötü olurum vallamulti ile yükleme yapacağın için yüklediğin uygulamalar telefonda gözükmeyecek haberin olsun.

gözükür arkadasımdaha sonra wirelsen app stordean indirdiklerimde gözükmiyicekmi ona göre yoksa yüklemem bursa denizli maçlarrından daha kötü olurum valla![]()
daha sonra wirelsen app stordean indirdiklerimde gözükmiyicekmi ona göre yoksa yüklemem bursa denizli maçlarrından daha kötü olurum valla![]()
pardon onu yazmayı unutmusum hemen yazayım teşekkürler.türkiye 1.2 si için şifre "ganstera" dır. indirenlerin haberi olsun. bunu da hallediver![]()
kiesteki durum resimdeki gibikiesteki durum içiniz rahat olsun
buda resmi sonradan çıkan yazılımları rahatlıkla yüklersiniz
--------------- Ekleme ---------------
gözükür arkadasım
şu an yüklü olanlar diye kastetmiştim yanlış oldu yani yüklü uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyecekmisonrakiler değil şimdi yüklü olan uygulamalar gözükmeyecek.
evet gözükür.şu an yüklü olanlar diye kastetmiştim yanlış oldu yani yüklü uygulamalar indirdiklerimde gözükmüyecekmi
peki arkadaşım bu yüklemeyi yaptıktan sonra kieste bu cihaz güncellenemez hatası alabilirmiyiz... bilgilendirirsen sevinirim...![]()
jıd yükledikten sonra kies jvka1 yükle diye tabiki yazmaz jıd avrupa sürümü çünkü.ganstera, her şeyi iyi güzel açıklıyorsun, teşekkürler.
benden de sana son soru gelsin, xxjid i yükledikten sonra kies JVKA1'i geçerli sürüm olarak görüp yükseltmen gerektiğini yazdı mı?
--------------- Ekleme ---------------
ganstera, her şeyi iyi güzel açıklıyorsun, teşekkürler.
benden de sana son soru gelsin, xxjid i yükledikten sonra kies JVKA1'i geçerli sürüm olarak görüp yükseltmen gerektiğini yazdı mı?
olmaz heralde denemedim 1.0.2 de engellediler 1.2 dede olmaz heralde.Spoof oluyor mu ganstera ?