Yardım S7 edge için yazı tipi değişikliği

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Kardeş play store var ama anlatamadım herhalde Rosemary yazdığım zaman ücretli birşey çıkmıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ezioTD

ezioTD

Üye
Kardeş play store var ama anlatamadım herhalde Rosemary yazdığım zaman ücretli birşey çıkmıyor

Ben de onu diyorum işte kardeşim ücretli uygulamalarda ücretin yanında ₺ işareti çıkıp çıkmadığını soruyorum. Eski rosemary fontlarda çıkmıyor. :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben de onu diyorum işte kardeşim ücretli uygulamalarda ücretin yanında ₺ işareti çıkıp çıkmadığını soruyorum. Eski rosemary fontlarda çıkmıyor. :)
Kardeş uygulamanın linkini bana su sekilde at örnek veriyorum

Şu şekilde

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye

Şu şekilde

Ya sen yanlış anlamışsın biraz daha açayım ben arkadaşın yerine

Eski Rosemary font ta TL simgesi yokmuş tamam mı , arkadaş ta diyor ki senin attığın fontlar TL simgesi klavyede çıkıyor mu diyor yani yeni olan rosemary mi yoksa eski olan mı diyor kısaca
Play store olayında da şunu demiş ücretli bir uygulama sayfasına girince x TL m I yazıyor yoksa TL simgesi mi çıkıyor onu demiş

hikmet366

hikmet366

Üye
Ya sen yanlış anlamışsın biraz daha açayım ben arkadaşın yerine

Eski Rosemary font ta TL simgesi yokmuş tamam mı , arkadaş ta diyor ki senin attığın fontlar TL simgesi klavyede çıkıyor mu diyor yani yeni olan rosemary mi yoksa eski olan mı diyor kısaca
Play store olayında da şunu demiş ücretli bir uygulama sayfasına girince x TL m I yazıyor yoksa TL simgesi mi çıkıyor onu demiş
Haaâa

• Beğen
Tepkiler: -Andromeda-
ezioTD

ezioTD

Üye

Şu şekilde

Bir türlü anlaşamadık. Kardeşim rosemary font kullanırken herhangi bir ücretli uygulamaya baltığında ₺ işareti çıkıyor mu yoksa boş kutu mu?

hikmet366

hikmet366

Üye
Bir türlü anlaşamadık. Kardeşim rosemary font kullanırken herhangi bir ücretli uygulamaya baltığında ₺ işareti çıkıyor mu yoksa boş kutu mu?
Çıkıyor

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Sende nasıl çıkmıyor pek anlamadım doğrusu s6 edge Android 6 rosemary de uzun zamandır çıkıyor senin telefon s7 ve Android 7 var daha yeni bir yazılım çıkmaması anormal, play store da çıkıyor ama klavyede TL işareti yok

ezioTD

ezioTD

Üye
Sende nasıl çıkmıyor pek anlamadım doğrusu s6 edge Android 6 rosemary de uzun zamandır çıkıyor senin telefon s7 ve Android 7 var daha yeni bir yazılım çıkmaması anormal, play store da çıkıyor ama klavyede TL işareti yok
benim telefonum s7 değil hocam ben fontu flaşlamalık hale giterecem de eski rosemaryde ₺ işareti yok maalesef.

SaiL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bana indirmek isteğin yazı fonunun ismini ver ben ben sana apk sini verim kur rahat kullan

adobe isimli fontu benim için ayarlar mısın?

Üst Alt