S60v5 Yazılım bekleyenler buraya baksın ! (5800,C5-03,N97 Mini,X6 vs.)

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Abi nasıl Nokia bunlar ya bizden önce onların bilmesi lazım koskoca Nokia'nın Türkiye yöneticileri
İnşallah dediğin gibidir ki bende öyle olmasını istiyorum çıksın artık bi daha da Nokia'ya bişey sorarsam

'Patron

Üye
Gelir gelir sıkmayın canınızı..

yha türkçe çıkmasa bile ingilizce indirir türkçeleştirp kullanırzzzz bu forumda yazılım dedinmi kesin çaresi bulunur 5 güne bizede gelir xD

valla demin nokia aradı beni dediki 5800 a yazılım çıkacağı doğrudur ama bi zaman veremiyoruz emin olunki yayınlandığı zaman türkiyedede olacaktır aynen bunları söyledi

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bana da aynısını dedi hemen hemen. Yazılımın olduğunu doğruladı ama önümüzdeki 3 ay içinde dedi sadece.

ya arkadaslar unuttumu herkes telefon kodlarını değiştirerek güncelleme yaptıgını nokia işte yine türkiyeye geç yayınlar ben inanırım yani

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
bana süre vermedi ayrıca 5800 için kapsamlı bi çalışma olabilir

Yok artık fazla hayale dalmayalım sonra sövmeyelim Nokia'ya bi tarayıcı değişmişbi mesaj ikonları. Azcık da hızlanma vardır belki. Çok bel bağlamamak lazım.

Yok artık fazla hayale dalmayalım sonra sövmeyelim Nokia'ya bi tarayıcı değişmişbi mesaj ikonları. Azcık da hızlanma vardır belki. Çok bel bağlamamak lazım.

sırf bunlar içinde tr yi 2-3 ay bekletmekte yanlış olur en geç 10 gün içinde yazılım çıkar bundan eminim

Del Rey

Üye
Bense twitterda sordum bana nokiayı takip ettiğiniz için teşekkürler dedi. O adamı öyle bi yerden yere vurucam ki...

Del Rey

Üye
Eylem planlıyorum twitter eylemi Ama mesajlardan göndermiş yani otomatik de olabilir. Yine de yazdım üslub kaybetmeden. Tekrar aynı şey olursa kafa göz dalıcam

Hiç farketmez nasıl olsa İngilizce dili paketin içinde olacak çakarım flashı İngilizce kullanırım telefonu.

ozgunb

Üye
slide to unlock da geliyormuş. 5230 lara gelmiş

Del Rey

Üye
tr dil ekleriz ya sorun değil kolay nede olsa

----------Eklendi @ 14:46:27 ---------- Yazıldı @ 14:46:12 ----------

büyük ihtimal öyle olacak

Müthiş olur

Tekrar sordum, "Bu konuyla ilgili tam bilgi veremeyiz, şu hattımızdan şu insanoğlunu arayıp bilgi alınız" dedi