PureFood
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence temsilci sizi oyalamış N97 c6 5230 za çıktıda neden 5800 için tr de çıkmasın ?
Aynen ya çıkması lazıw yaa tr ye ilgınç bi durum
arkadaşım forumda boşuna kalabalık yapma nedemek dışardakılerle türkiyedekiler farklı diye sağdan soldan yalan yanlış duyuyosunuz sonrada nokıa dedi diyosunuz
Siz hiç merak etmeyin. 5230 içinde Türkiye için çıkmaz dediler ama ne oldu, şimdi tüm telefonların kendi yazılım güncellemeleri kendiliğinden nokia 5230 v50 yi buldu. Yani sadece navifirm ile değil. En geç 1 ay içerisinde çıkar. Her telefon için ayrı ayrı çıkardıkları için zaman alıyor. Önceliği yeni telefonlara verdiklerini düşünüyorum. O yüzden önce 5230 a çıktı.
hadi öyle iş olur mu.ben güncellemeyi de kullanıp öle degiştirecektim telefonu.hem 5230 ile c6 ya geldi,5800 a da gelicektir.eger böyle bişi olursa 5800 kullanan çogu kişi satar telefonu.
bence temsilci sizi oyalamış N97 c6 5230 za çıktıda neden 5800 için tr de çıkmasın ?
Kardeş Bencede Adam Saçmalamış 3 Telefona çıktı bence kesın çıkar .Çıkmassada ingilizce versıyonunu yukler oyle kullanırım benım için sorun olmaz.
Kardeş Bencede Adam Saçmalamış 3 Telefona çıktı bence kesın çıkar .Çıkmassada ingilizce versıyonunu yukler oyle kullanırım benım için sorun olmaz.
bende mesaj attım nokia ya bakalım ne yazacaklar
nokia mesaj attı
Nokia (destek hatti) ile irtibata gectiginiz icin tesekkur ederiz.
Musteri temsilcilerimiz size en kisa zamanda donus yapacaklardir.
Iyi gunler dileriz.
(Bu otomatik bir mesajdir. Lutfen bu e-postaya cevap yazmayiniz.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?