S60v5 Telefonlar İçin Belle Talebinde Bulunuyoruz

- - - Eklendi - - -

Belle gelmez , gelemez ancak forumlardaki sıradan insanların yaptığı yazılımlar kadar bi yazılım yapamaz mi nokia ? Belle Shell uygulamasında ki görselliği bir güncelleme ile bizlere sunamazmı ? Zamanında bu telefonla skyfire ile çatır çatır video izlenmiş nokia kendi tarayıcısını bu tarayıcı gibi güncelleştiremez mi ? Burada olmayacak bir şey yok 5800 oyun dışında uygulamalarda çok kötü bir telefon değil bence öyle aman aman bi performans vermesede whatsap vb. Uygulamalarda bir sıkıntı çıkarmayacak güçte . Bi twitter uygulaması yapamaz mi 5800 için . Nokia ya versiyon 60 a gecemedigim için mail atmıştım ertesi gün arayıp versiyon 60a geçmeme yardımcı oldular . Nokia mailleri dikkate alacaktır . Böyle bir şeyi hep beraber istemek mantıklı .

goktas19

Üye
Symbian Belle, nokia attigim e-mail uzerine 5800in boyle bir sistemi kaldiramayacgindan dolayi gelmeyeci ve sanirsam tamamen symbian s'lerden nokianin elini cektigini soyleyebilirim....

nokia artık s60v5 leri unuttu yapacak baska bısey yok malesef sitesinden bile sildi bizi nokia nın sitesinde telefonlarda arama yaptım n97 diye bir telefon bulunamıyor diyor

lazye

Üye
arkadaşlar en mantıklı windows phone 8 telefonları beklyn.yada android aln ama sakn ace,gio,mini,t20,galaxy y gbi telleri almyn yni . Wonder,samsung galaxy s i9000 (600) lira 0 ı,i9070,ace 2,xperia neo v gbi tellere bkn brz para brktrn aln bnce !

Arkadaslar 5800 a bunların gelmesi imkansız bir şey, zaten telefonun max rami 128 mb, kaldıki bunun kullanabildiğimiz kısmı yarısı bile değil, işlemci hızımız da ortada 434 mhz, ancak o görsellik için nokianın oturup düşünüp bu telefonlar için daha az ram harcayan bir sistem yapması gerekir ki nokia bunu yapmaz, artık nokia eski nokia değil, android e geçmeme direnişleri ne içindir hiç anlamıyorum zaten, symbian ı iOS sanıyorlar sanırım, iphone u sevdiğimden değil ama şu anda androide kafa tutabilen bir işletim sistemi iOS...

Kısacası CFW lere devam

azrock

Üye

Ah şunu bir anlasalar...

Kardeşim saçmalamayın atın bi cfw yeter sanki belle gelince telefon hızlancak.
Bu uğraşlarınız boşuna

Reşwan

Emekli Yönetici
Geldiği zaman gerekli bilgiler aktarılır haberdar edilir arkadaşlar. Konunun açık kalmasıda gerekmez, gereksiz tartışmaların uzamaması için konu