Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun. Eğer Atacan kardeşim yaparsa daha bekleyebilirim. @Atacan ?
Çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun. Eğer Atacan kardeşim yaparsa daha bekleyebilirim. @Atacan ?
Ne yapılacaktı kardeşim ben anlıyamadım sayfalar karıştı Gözüm ağrıdı
Kardeşim sadece benim Evolve Temasının numaralar kısmındaki telefon simgesi yeşil olabilirse. Ve birde butonlar yani seçenekler geri butonları birleştirilip şeffaf olabilir mi?
Sağolasın kardeşim, Güzel düşüncelerin İçin..TeşekkürlerKardeşim çok güzel konu açmıssın emin ol bir sürü kişiden dua alıyorsundur
Helal olsun sana başarılar
Kardeşim sadece benim Evolve Temasının numaralar kısmındaki telefon simgesi yeşil olabilirse. Ve birde butonlar yani seçenekler geri butonları birleştirilip şeffaf olabilir mi?
Sağolasın kardeşim, Güzel düşüncelerin İçin..Teşekkürler
Kardeşim Temanı indirdim Bakıcam o butona Çünkü Temanın içinde default değilse 1000-1500 Dosya var İçinden seçip Bulamazsam üzgünüm..Vede o telefon simgesinin yeşil olduğu temayıda paylaşırsan sevinirim.Yoksa yardımcı olamam.(-)
Birleştirme işinide @sülüman kardeşime bırakıyorum (-)
Bugünlük bu kadar..
Herkese Hayırlı Sabahlar..!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur kardeşim yeşil simgeli
anladım kardeşim o zaman tek sıkıntım secenekler-geri kısımlarının birleştirilip şeffaf yapılması onlarıda yaparsanız mübarek günlerde çok buyuk dualar alırsınız
Teşekkür ederim
İstediğiniz Temayı Paylaşmanız Lazım Kardeşim(-)metro revolution teması yazıları sdce turuncu yapmanz mümkün mü ?
mert bu senin teman değil ama kendi temam üzerinde çalıştım ..isteğin için istediğin temanın iconu lazım ve şart olmuyor..
istediğiniz temayı paylaşmanız lazım kardeşim(-)
kardeşim uğraştigin için ellerin dert görmesin çok çok çok teşekkür ederim. Ama demek istediğim bu değil. Tam tersi hepsi beyaz sadece telefon simgesi yeşil mavi veya kirmizi gibi bir renk.
Diğer isteğimde işte bu temada oldugu gıbı seçenekler - geri butonlarının birleşik ve yarısaydam olması.
Mert bende zaten Olmadığını Göstermek için O resmi Koydum Ve olmuyor yazdım Cümlemin sonuna. Demek istediğini Anladım ama sen benim demek istediğimi anlamamışsın
Sadece Senin istediğin ikon ve Rehber değişmiyor diğer Yerler değişiyor.
Tamam Hallediyorum mesaj kutunu boşalıtırsan temanı oraya yollıyacağım. (Doluysa Şayet)Atacan kardeş şu 4.sayfadaki airtel temasının adını Kuzey.sis yaparsan çok sevirim...
Mert bu senin Teman değil ama Kendi temam üzerinde çalıştım ..İsteğin için İstediğin temanın iconu lazım ve şart olmuyor..
İstediğiniz Temayı Paylaşmanız Lazım Kardeşim(-)
Elinize kolunuza sağlık ılk istek benimdi daha yeni girebildim. Süper olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?