S60v5 İstek Tema Edit (Temalarınızı Düzenliyoruz)..!

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
abi minik bi sorun cikti oyunlar ikonu halledebilir misin?Onun disinda istedigim gibi

Buyur Kardeşim Dosyan Ekte..!!

Tepkiler: Süleyman

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim Lütfen Senden ricam Hitap şeklini değiştir..!!
Karşındaki sizinle nasıl Muhattap oluyorsa sizde öyle karşılık verin.
Bana Göre değil bu tarz konuşmalar heleki hiç tanımıyorsam..!!

Kardeşim Lütfen Senden ricam Hitap şeklini değiştir..!!
Karşındaki sizinle nasıl Muhattap oluyorsa sizde öyle karşılık verin.
Bana Göre değil bu tarz konuşmalar heleki hiç tanımıyorsam..!!

peki dostum ne biliym aliskanlik iste.Ben reelde de boyle konusurum densizlik ettiysek afola cigerim bizim buralarda hep kullanilio pardon hakkini helal et

- - - Eklendi - - -

kotu niyetli deildim

- - - Eklendi - - -

yaw bnm cok icime oturdu sn emek ettin bana hakkini helal et

- - - Eklendi - - -

lutfen

Tepkiler: Atacan- ve Süleyman
Atacan kardeş senden küçük bi ricada bulunmak istiyorum 4.sayfadaki airtel temasının adını Kuzey.sis olacak şekilde değiştir misin lütfen...şimdiden teşekkürler...sağol...

işim yok. Bi 15-20 dk ya hazır olur

ÇOk sağol be ustam

- - - Eklendi - - -

Süleyman kardeşim bu temaları nereden ayarlayabilirz ufak bi bilgi paylaşımı yaparmısın bana. Çünkü öğrendikten sonra sana yardım edebileceğimi düşünüyorum eğer iznin ve isteğin olursa?

Tepkiler: Atacan- ve Süleyman
nasıl editlediğimiz konusunda anlatım yapamam. Fakat şu kadarını söyleyeyim. Sis contents ile yapılıyor.

Tepkiler: Atacan-

nasıl editlediğimiz konusunda anlatım yapamam. Fakat şu kadarını söyleyeyim. Sis contents ile yapılıyor.

İndirdim biraz kurcaladım. Kardeşim ben en güzeli bu işi ustalara bırakayım amatör ellerde bu program biraz şey olur gibime geliyor. En güzeli bilenler yapsın

Birde son olarak numaralar kısmında telefon simgesini S^3 teki gibi yeşil yapabilirmiyiz

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Teman Ekte..!!

Tepkiler: bjkmert45 ve Süleyman
şuan zamanınm yok kardeşim ilk isteklerini yaptım resim bile ekleymiyorum. Gerisini Atacan müsait ise yapar (-)

Tepkiler: Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Ben sadece uyardım seni Helallik alınacak verilecek durum yok ortada .
Sen konuşmalarınla başkalarına örnek oluyorsun Kimseyede benimle bu şekilde konuşma hakkını tanımıyorum..

Ben sadece uyardım seni Helallik alınacak verilecek durum yok ortada .
Sen konuşmalarınla başkalarına örnek oluyorsun Kimseyede benimle bu şekilde konuşma hakkını tanımıyorum..

dargin deilsin dimi?Ben hak meselesin de hassasimda bir an boyle olunca ya haram ettiyse diye korktum yine emegine saglik kardes

Kardeşim çok güzel konu açmıssın emin ol bir sürü kişiden dua alıyorsundur

Helal olsun sana başarılar

Tepkiler: Süleyman ve Atacan-