S60v5 Belle TopBar v3.0 [Beta] Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

yunus486

yunus486

Üye
arkadaşım ben belle topbar 2.0 ı yükledim onu türkçe yapabilecek birisi var mı?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
ev ekranında saat ve profil gözüküyor

memoli1996

Üye
bu topbari seffaf yapma yolu var mi acaba

yunus486

yunus486

Üye
Arkadaşım benimki 2.0 buna iphone skini var mı acaba bi yardımcı olabilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım benimki 2.0 buna iphone skini var mı acaba bi yardımcı olabilir misiniz?

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

konuda paylaşmış olduğun skin leri indir bak istersen. ben belle topbar kullanmıyorum. Sadece türkçeleştirmesini yaptım :)

- - - Eklendi - - -

bu topbari seffaf yapma yolu var mi acaba
Default tema içindeki mif dosyasıyla oynaman gerekir.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
arama geldiği zaman topbar kullanılıyor dıye uyarı verıyor ardından kapanıyor bunu nasıl engellerıim
:bilmm

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
arama geldiği zaman topbar kullanılıyor dıye uyarı verıyor ardından kapanıyor bunu nasıl engellerıim
:bilmm
Program hatası. Yeni sürüm gelmedikçe bir şey yapılamaz. İsterse eski sürümlerden kur. Özellikler v2.1 daha stabil. :oke:

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Teşekkürler

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
avkon dll. yi bir daha paylasabilir misin link kirik da :(

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

avkon.dll benim bildiğim ofw de çalışmıyor. Onun için ana sayfada rompatcher yaması verdim. Ama yinede isterseniz eklerim.

Hmm... tamam abi sagolasin. Zaten suan spb ye anna temasi ekledim ve topbarida spb de calistiriyrum.Bizde widget ve topbar problemimizi boyle halletik :D ayrica verdigin temalar v2.1 de de calisiyor tesekkurler :)

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Hmm... tamam abi sagolasin. Zaten suan spb ye anna temasi ekledim ve topbarida spb de calistiriyrum.Bizde widget ve topbar problemimizi boyle halletik :D ayrica verdigin temalar v2.1 de de calisiyor tesekkurler :)
Evet verdiğim temaların hepsi v3 e uyumlu değil. Onu bende farkettim. Hatta v3 te bazılarını seçince tel res. atıyor. :) Yöntem güzel bir de gerçeği gelse daha güzel olur :) :rica:

Thief

Üye
Hocam bazen belle topbar açıkken ekranı kilitlediğimde ekran kararıp 2 saniye sonra açılıyor ve sürekli öyle kalıyor bu sorunu yaşayan varmı haqanquvenin paylaştığı cfwyi kullanıyorum çözümü varmıdır.

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bazen belle topbar açıkken ekranı kilitlediğimde ekran kararıp 2 saniye sonra açılıyor ve sürekli öyle kalıyor bu sorunu yaşayan varmı haqanquvenin paylaştığı cfwyi kullanıyorum çözümü varmıdır.
fw ile alakası yok. sorun v3 ten yani belle topbar programından kaynaklanıyor. v2.1 i öneririm.

halitozken

halitozken

Üye
program durup dururken kapanıyor :dry:

Üst Alt