arkadaşım ben belle topbar 2.0 ı yükledim onu türkçe yapabilecek birisi var mı?

yamadan kaynaklı arakadaşım. Ona ben birşey yapamam.ev ekranında saat ve profil gözüküyor
konuda paylaşmış olduğun skin leri indir bak istersen. ben belle topbar kullanmıyorum. Sadece türkçeleştirmesini yaptımArkadaşım benimki 2.0 buna iphone skini var mı acaba bi yardımcı olabilir misiniz?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım benimki 2.0 buna iphone skini var mı acaba bi yardımcı olabilir misiniz?

Default tema içindeki mif dosyasıyla oynaman gerekir.bu topbari seffaf yapma yolu var mi acaba
Program hatası. Yeni sürüm gelmedikçe bir şey yapılamaz. İsterse eski sürümlerden kur. Özellikler v2.1 daha stabil.arama geldiği zaman topbar kullanılıyor dıye uyarı verıyor ardından kapanıyor bunu nasıl engellerıim
![]()

Teşekkürler

rica ederim güle güle kullanTeşekkürler
başımı kaşıyacak vaktim yok
Sülüman biraz bu sıralar yoğun
Güle güle kullan.

avkon.dll benim bildiğim ofw de çalışmıyor. Onun için ana sayfada rompatcher yaması verdim. Ama yinede isterseniz eklerim.avkon dll. yi bir daha paylasabilir misin link kirik da![]()
avkon.dll benim bildiğim ofw de çalışmıyor. Onun için ana sayfada rompatcher yaması verdim. Ama yinede isterseniz eklerim.
ayrica verdigin temalar v2.1 de de calisiyor tesekkurler 
Evet verdiğim temaların hepsi v3 e uyumlu değil. Onu bende farkettim. Hatta v3 te bazılarını seçince tel res. atıyor.Hmm... tamam abi sagolasin. Zaten suan spb ye anna temasi ekledim ve topbarida spb de calistiriyrum.Bizde widget ve topbar problemimizi boyle halletikayrica verdigin temalar v2.1 de de calisiyor tesekkurler
![]()
Yöntem güzel bir de gerçeği gelse daha güzel olur

fw ile alakası yok. sorun v3 ten yani belle topbar programından kaynaklanıyor. v2.1 i öneririm.Hocam bazen belle topbar açıkken ekranı kilitlediğimde ekran kararıp 2 saniye sonra açılıyor ve sürekli öyle kalıyor bu sorunu yaşayan varmı haqanquvenin paylaştığı cfwyi kullanıyorum çözümü varmıdır.