patch e tıklıyorum bu ikinci görünüm için telefon donuyor telefonum n80
N73 gibi teLLerde sorun yok.
N80'de çalışmıyor bu. Bnm tLde de çLşmadı.N73 gibi teLLerde sorun yok.
![]()

ne yapıcaz bu n80 e diğer oynatıcılarda resim göstermio gösteren de n80 de açılmıo![]()

yükleyin Power Mp3'ü müzik dinlemenin keyfine varın. üstüne müzik programı tanımam.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/c5-00-kullanicilarina-uygulama-paketi-453843.html
Hem de power mp3 önceden paylaşılmış.Linkler 1 Saat İçinde Yenilenecektir...kardesm 1.görünümü baska yere upload edermisin indiremiyorum
Kardeşim napıyorsun ya konumun altına konu açmak.. Burda müzik çalar programı paylaşmıyoruz. Telefonun müzik çalarını düzenliyoruz.Hem de power mp3 önceden paylaşılmış.

Tamam kardeşim. Özür Dilemeni de bir erdemli davranış olarak görüyorum. Bir daha olmazsa memnun olurum. Senin konunun yeri müzik çalarlar bölümüdür. İyi akşamlar.İyi Kandiller.özür dilerim. ben sadece nokianın müzik çalarının iyi olmadığını düşünerek insanlara bir alternatif sunmak istedim. nokianın müzik playerini düzenlemeye uğraşmaktansa daha iyisi var demek istedim. yoksa amacım senin emeğine saygısızlık yapmak değildi. tekrar kusura bakma.![]()