S60v3 SERİSİ TELEFONUN MÜZİK ÇALAR MODİFİKASYONU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
saol

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
n70 de çalıştı mı kardeş?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
eskisi gibi bifark yok olmadı

punqermojo

Üye
ZATEN RAR EKLENTİSİNİ FİLAN AÇMANA GEREK YOK SANA ÖNERDİĞİM DOSYA YÖNETİCİSİYLE BAHSETTİĞİM KLASÖRE AT YETER BANA DA BİLİNMEYEN DOSYA BİÇİMİ DEMİŞTİ :oke:EKLENTİYİ DE NOT DEFTERİNİ KULLANARAK AÇIYOSUN VE RAKAMLARI TEK TEK KAYDEDİON.TELİ AÇIP KAPADIĞINDA HATA YAPMADIYSAN ÇALIŞIR.

hala olmuyorsa S60v2 YE GÖRE SKİN YOK GİBİ HARİCİ BİR MP3 ÇALAR YÜKLERSEN SKİN ATAR GİBİ HARİCİ MP3 ÇALARA ATARSIN BELKİ...
tmm herşeyi yaptımda o not defterinde bi kere kaydet dedim rakamlar bitenen kadarmı kaydet diycem PFF bakalım gene olmazsa artık [email protected] eklesee arkadaşım konuşuruz şu programı

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
tmm herşeyi yaptımda o not defterinde bi kere kaydet dedim rakamlar bitenen kadarmı kaydet diycem PFF bakalım gene olmazsa artık [email protected] eklesee arkadaşım konuşuruz şu programı

Yanlış anlatım olmuş.:off: Verilen yanlış bilgiler. vb. sebeplerle Eskiden anlamazdık tabi bu yüzden k. bakmayın. Anlatım düzenlendi.

punqermojo

Üye
rakamlar bitene kadar tek tek kaydedeceksin ve her rakamı kaydedişinde ek kaydedildi diye bir yazı çıkacak.
:oke:

ç
arkadş çalşmıyorsa sen iisi bu linkteki mp3 çaları indir 20 farklı skin var n72 de denenmiş

teşekkürler ben bunu sabaha bitiririm :) çünki çok kasdırıyo teli ek kaydedildi derken :) inş olur arakdaşım olmassa :(

--------------- Ekleme ---------------

rakamlar bitene kadar tek tek kaydedeceksin ve her rakamı kaydedişinde ek kaydedildi diye bir yazı çıkacak.
:oke:

ç
arkadş çalşmıyorsa sen iisi bu linkteki mp3 çaları indir 20 farklı skin var n72 de denenmiş

kardeşim anlamıosun galiba sen bana mp3 programı önermişsin ben orjinal mp3 çalarımın o senin önizlemedekinin aynısnı isdiyorum!

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlatım olmuş.:off: Verilen yanlış bilgiler. vb. sebeplerle Eskiden anlamazdık tabi bu yüzden k. bakmayın. Anlatım anasayfada düzenlendi.

beazyboy

Üye
hata werior linkler

punqermojo

Üye
senin kaydettiğin ekler çalışmadıysa çalışmayan ve kaydetdiğin ekleri menüden not defterine gir ve sil çalışmayıp da kaydettiğin ekler senin teli kastırır.(not defterinin açlması en az 5 dk sürer )başan bnmki de kasmıştı:oke:

nese teşekkürler emegine saglık ama bunu cidden çok istemiştim

kan_01

kan_01

Üye
rapid link hatalı acılmıyor
:(

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
link çalışıyor hata yok gibi..

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
1 Yeni Görünüm Eklendi.

punqermojo

Üye
Ya N72 bi degiştiremedik he :)

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
teşekkürler paylaşımın için

thehero660

thehero660

Üye
6680 olmamı

maxmaster

maxmaster

Üye
ozman bnim pc bozuk :S herşeyi indiriyo bu likte eror verio yalanmı söylüyoum sanki :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt