tmm herşeyi yaptımda o not defterinde bi kere kaydet dedim rakamlar bitenen kadarmı kaydet diycem PFF bakalım gene olmazsa artık [email protected] eklesee arkadaşım konuşuruz şu programıZATEN RAR EKLENTİSİNİ FİLAN AÇMANA GEREK YOK SANA ÖNERDİĞİM DOSYA YÖNETİCİSİYLE BAHSETTİĞİM KLASÖRE AT YETER BANA DA BİLİNMEYEN DOSYA BİÇİMİ DEMİŞTİEKLENTİYİ DE NOT DEFTERİNİ KULLANARAK AÇIYOSUN VE RAKAMLARI TEK TEK KAYDEDİON.TELİ AÇIP KAPADIĞINDA HATA YAPMADIYSAN ÇALIŞIR.
hala olmuyorsa S60v2 YE GÖRE SKİN YOK GİBİ HARİCİ BİR MP3 ÇALAR YÜKLERSEN SKİN ATAR GİBİ HARİCİ MP3 ÇALARA ATARSIN BELKİ...
tmm herşeyi yaptımda o not defterinde bi kere kaydet dedim rakamlar bitenen kadarmı kaydet diycem PFF bakalım gene olmazsa artık [email protected] eklesee arkadaşım konuşuruz şu programı
Verilen yanlış bilgiler. vb. sebeplerle Eskiden anlamazdık tabi bu yüzden k. bakmayın. Anlatım düzenlendi.rakamlar bitene kadar tek tek kaydedeceksin ve her rakamı kaydedişinde ek kaydedildi diye bir yazı çıkacak.
ç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadş çalşmıyorsa sen iisi bu linkteki mp3 çaları indir 20 farklı skin var n72 de denenmiş
çünki çok kasdırıyo teli ek kaydedildi derken
inş olur arakdaşım olmassa 
rakamlar bitene kadar tek tek kaydedeceksin ve her rakamı kaydedişinde ek kaydedildi diye bir yazı çıkacak.
ç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadş çalşmıyorsa sen iisi bu linkteki mp3 çaları indir 20 farklı skin var n72 de denenmiş
senin kaydettiğin ekler çalışmadıysa çalışmayan ve kaydetdiğin ekleri menüden not defterine gir ve sil çalışmayıp da kaydettiğin ekler senin teli kastırır.(not defterinin açlması en az 5 dk sürer )başan bnmki de kasmıştı![]()
N72 DE ÇALIŞMAZ GOOGLE A YAZ N72 YE GÖRE OLANLARINI İNDİR BENİM PAYLŞTIĞIM S60V3 İÇİN SENİN TEL S60V2hata werior linkler

teşekkürler paylaşımın için
6680 olmamı