S60v3 ile ilgili sorular buraya!FORUMDAN BİLMEYEN SORUYOR BİLEN ANLATIYOR!

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Başka sorunu olan varsa memnuniyetle yazınız.

bloodsheld

Üye
öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler bende nokia e 72 var ilk sorum şu olucak mobil tvye abone oldum ama telefonumda uygulaması yok yani mobil tvye üyeyim ama televizyon izlmek için programı yüklü değil Turkcell mesaj gönderdi buradan indirin diye linke tıklayınca sayfa görüntülenmiyor pcden denedim pcdende hatalı anlamadım gitti bir de ücretsiz bir şekilde ovi mapsden navigasyonu nasıl yapıcaz ? Şimdiden teşekkürler

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkürler bende nokia e 72 var ilk sorum şu olucak mobil tvye abone oldum ama telefonumda uygulaması yok yani mobil tvye üyeyim ama televizyon izlmek için programı yüklü değil Turkcell mesaj gönderdi buradan indirin diye linke tıklayınca sayfa görüntülenmiyor pcden denedim pcdende hatalı anlamadım gitti bir de ücretsiz bir şekilde ovi mapsden navigasyonu nasıl yapıcaz ? Şimdiden teşekkürler

Navigasyon olayını ben de çözemedim ama mobil tv uygulaması bende vardı galiba. Bir de foruma bakalım forumda da vardır.

----------Eklendi @ 14:22:25 ---------- Yazıldı @ 14:18:04 ----------

adresindeki Eğlence/MOBILTV adresine KENDİ WEB TARAYICISIYLA gir.

bloodsheld

Üye
yok olmuyor site goruntulenmiyor diyor turkcellin sitesinde sorun var herhalde...

bloodsheld

Üye
olmadı anlamadım neden acaba ? uygulamayı maxicepte de bulamadım turkcellin kendi siteside hata veriyor ....

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
severlerde hata vardır. insanları mağdur etmeyi pek severler bilmez misin )):

bloodsheld

Üye
kardesim sen bana cok yardimci oldun cok tesekkurler...

kosovali2016

Üye
arkadaşlar merhaba n79 dan youtube videolarını bile izleyemiyorum videoya tılıyorum seçenek sayfada yada göstericide diyor sayfa da yürütmüyor zaten gösterici diyorum swf dosyası indiriyor aç dediğimde sistem hatası veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden :tşk:

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
hmm kardeşim sen youtube programını denedin mi? 5 dk içinde lnk vericem bekle...

djzeki9

djzeki9

Üye
n73 üm bluetooth işlemi gerçekleştirlemiyor diyor kaplamayı söküp takınca açilip kapanıyor bidaha çalışmıyor napmam lazım bu arızada

djzeki9

djzeki9

Üye
şimdi kaplamayı söküp takıncada çalişmiyor yardım edin

hsynyrr

hsynyrr

Üye
nasıl hack yapıldığını bilmiyorum anlatılan bir yer de bulamadım nerede anlatıyor acaba ??

Symbianist

Symbianist

Üye
Arayan mevlasını da bulur beni de

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmak yerine şuraya yazsanız Symbianist arkadaşım da ben de yardımcı olmaya çalışırız..

samsunlum55

Üye
arkdaslar benim N73'üm var ve bir türlü hack yapıLmıyor :S Versiyon Gücelledim Onun İçin mi acaba ? :S Bütün hack İşemlerini yaptım sacmen x-plore instalserver'ı bın klasorune atıyorm teli yenıden baslatıyorum rotateme vb. program yukluyorum hala sertifika hatası alıyorum nedeni nedir acaba :S

Üst Alt