S60v3 ile ilgili sorular buraya!FORUMDAN BİLMEYEN SORUYOR BİLEN ANLATIYOR!

Sponsorlu Bağlantılar

fuqollo

Üye
arkadaşlar c5-00 var. türkçe flash atarken yarıda kaldı. şimdi açılmıyor. dead flash denedim phoenix ile bi yere kadar gelip sonra 25ten geriye sayıp hata veriyor. sivastayım, bi kaç telefoncuya verdim yapamadılar. burada nokia servisi de yok. telefon yurtdışı, garanti de yok. napayım?

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonun arkasında bataryanin altında product code ve rm kodu olur. Ister onu al ve orijinal yazılımı at. Istersen de nemesis ile product kodunu değiştir türkçe yazılım at. Ben telefondayim şu anda ama bir link veren olur az sabret.

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi

ssoyhan

Üye
e72 kullanıcısıyım telefona bir program yüklemiştim kaldırdım fakat galeride bir resim kaldı silmeye çalıştığımda sistem hatası diyor ne yapmayalıyım sizce

AHKE

AHKE

Üye
bilgisayardan falan silmeyi dene yada x plore dn silmeye calıs belki silinir o dosya

mstf_l

mstf_l

Üye
silmeye calıstıgın dosya program yuklenirken sistem dosyası olarak yüklenmiştir xplore işini gorur

ssoyhan

Üye
ilgilendiğiniz için sağolun ama dosya bilgisayarda ve xploreda çıkmıyor sanırım telefonu değiştirme vakti

Mücahit G

Mücahit G

Üye
ccc :kop: ccc

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Panpa mesaj at Dopsy panpa

hkü

Üye
ustam 6220 c ye bi türlü hack yapamadım ALLAH rızası için bi yol göster. T.E.

----------Eklendi @ 18:45:25 ---------- Yazıldı @ 18:43:49 ----------

6220 c hard format attım ses azaldı cihazda. Çözüm ?

xinanux

Üye
konu güncel....

Symbianist

Symbianist

Üye
Aynen

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncelleyenlerin eline sağlık :)

xinanux

Üye
güncel

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Tamam güncellemeyelim arkadaşlar yardım lsteyen yok :oke:

Metin137

Metin137

Üye
6220c kullanıyorum bir programın üzerine gelip silme tuşuna bastığım da 5-10 saniye sonra silinsin mi sorusu geliyor neden bu kadar geç soruyor

keysersoze1

Üye
ben toplu bir yerde wireless internet kullanıyorum. üstün zeka yönetim proxy üzerinden verilen şifre ile kimlik doğrulaması yapılmasını istiyor. e71 ve opera kullanıyorum benden operanın böyle bir isteği olmadığından kimlik doğrulaması başarısız oluyor.

Üst Alt