S60v3 ile ilgili sorular buraya!FORUMDAN BİLMEYEN SORUYOR BİLEN ANLATIYOR!

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 ile ilgili sorular buraya!FORUMDAN BİLMEYEN SORUYOR BİLEN ANLATIYOR!
Evet arkdaşlar herkes sorularını başlık altında yazsın, bilen arkadaşlar veya ben buradan cevaplıyoruz. Katılım Bekliyorum lütfen sorununuz varsa çekinmeyin :aman2:

• Beğen
Tepkiler: mstf_l ve Samsunspor

Symbianist

Symbianist

Üye
Bildiğimiz ölçüde destek veririz tabi her zaman, zaman buldukça.

----------Eklendi @ 22:51:08 ---------- Yazıldı @ 22:49:57 ----------

konu başlığını daha da genişletebilrdin aslında v3'lerin hemen hepsi aynı sisteme sahip sayılır.

ozankalender

ozankalender

Üye
merhaba arkadaslar boyle bı konu ıyı olmus sımdı benım bı sorunum var bır turlu cozum bulamadım..

nokıa e72 telefona sahıbım. telefonum daha 5 aylık ama kardesım pılın altındakı ımeı etıketını sokmus garantıye gonderdım kabul etmedıler.. kvk cıkıslı olmasına ragmen ımeıdende gorduklerı halde garantıye kabul etmedıler..

sorunum su kameraya acmak ıcın tıkladıgımda oldugu menuye tekrar donuyor acılcak gıbı oluyor tekrar menuye donuyor. yazılımı v31de ıdı turkcell cıkıslıydı produce kodunu degıstırıp v71 kurdum gene aynı sorun degısmedı.. urun donanımsal bı sorun oldugunu sanmıyorum yazılımsal baska bı yontemı varsa bılıyorsanız yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cevap veren arkadaslara tesekkurler.

Symbianist

Symbianist

Üye
merhaba arkadaslar boyle bı konu ıyı olmus sımdı benım bı sorunum var bır turlu cozum bulamadım..

nokıa e72 telefona sahıbım. telefonum daha 5 aylık ama kardesım pılın altındakı ımeı etıketını sokmus garantıye gonderdım kabul etmedıler.. kvk cıkıslı olmasına ragmen ımeıdende gorduklerı halde garantıye kabul etmedıler..

sorunum su kameraya acmak ıcın tıkladıgımda oldugu menuye tekrar donuyor acılcak gıbı oluyor tekrar menuye donuyor. yazılımı v31de ıdı turkcell cıkıslıydı produce kodunu degıstırıp v71 kurdum gene aynı sorun degısmedı.. urun donanımsal bı sorun oldugunu sanmıyorum yazılımsal baska bı yontemı varsa bılıyorsanız yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cevap veren arkadaslara tesekkurler.

bir fotoğraf programı ile denedin mi? örneğin photorite

ozankalender

ozankalender

Üye
telefonu hack yapamadım hack yapmadanda kurabılcegım bı program bulamadım hack yapmadan denıyebılcegım bı program varmı bıldıgınız ? ınternette arastırdıgım kadarıyla bazı arkadaslardada aynı sorunlar yasamıslar bazı programlarla acıldıgını soyluyorlar ama cozum bulabılmıslermı tek bısı bulamadım ben denıyedım kamerayı baska bı programla acmayı.

Symbianist

Symbianist

Üye
genelde programlar sertifika ister ama bakalım bir

ozankalender

ozankalender

Üye
evet sertifikası gecmıs dıye hata verıyor. forumdan bıkac program ındırıp denedım ama degısen bısı olmadı

Symbianist

Symbianist

Üye
burdan hata veriyor özelden atayım olursa tabi

ozankalender

ozankalender

Üye
link hatası veriyor inmedi bi hata olabilirmi

Symbianist

Symbianist

Üye
hata yok aslında da url çevirince hata veriyor ismi kısaltıp yeniden atayım olur. 1 dk.

ozankalender

ozankalender

Üye
link, buldum hemen yukleyıp sonucları sıze bıldırıcem yardımlarınız ıcın cok sagolun.

Symbianist

Symbianist

Üye
http://gallery.mobile9.com/f/2225515/

ozankalender

ozankalender

Üye
programa sertifika kazandırıp yukledım ama pek bı ıse yaramadım baska bı barcode okuma programı ındırıp yukledım ama kamera acılmadı bende ne olabılır sorun anlam veremıyorum .s

Symbianist

Symbianist

Üye
Teknik arıza gibi görünüyor seninki. Flash atmayi biliyor musun? Phoenix falan yani

ozankalender

ozankalender

Üye
anroid windows ios tabanlı cıhazlar kullandım onlara rom flash atabılıyodum ama nokıaya hıc denemedım. ama yapabılırım dıye tahmın edıyorum lınk alabılcegım bı adres verebılırmısın

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
anroid windows ios tabanlı cıhazlar kullandım onlara rom flash atabılıyodum ama nokıaya hıc denemedım. ama yapabılırım dıye tahmın edıyorum lınk alabılcegım bı adres verebılırmısın

Flash felan alakam olmadı hiç telefonu öldürmedim ama sistem modifikasyon bölümünde vardır mutlaka.

waycell

waycell

Üye

V83 e yukselt ama muhtemelen donanimsal arkasinda imei numarasi yazili olmasada bakmak zorundalar kaymakamliktaki musteri sorunlari hakem heyetine git sorunu anlat ver dilekceni sorun hallolur

Symbianist

Symbianist

Üye
Tabi fatura adına ise Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Bakıyor

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
n73 um var hafıza kartında lifeblog klasörunda 273mb lik dosya var silinmiyo yardım eder misiniz

Üst Alt