S60v3 Cihazlarda Menü Genişletme/Daraltma İşlemi

Hasan

Üye
sertifika hatası

Konu Sahibi
kaptan bana telefon modelini söyle çabuk. *#0000# yap söyle.

sertifika hatası

Hayır walla ne program ne tema ne de oyun yüklerken sertifika hatası verdi sadece windows türü bi program yüklerken sadece sertifika tarafından kısıtlanıyor +uygulama sadece geliştirme amaçlıdır yüklediğiniz zaman cihazınıza zarar verebilir diye bi hata aldım o kadar yani

Hasan

Üye
o hatayı hack olmadan da verebiliyor

Konu Sahibi
402.21.001
23.08.2010
RN-346
Nokia E71-1 (202-09)

E71-1 (21.001) eminsin değilmi biraz bekle.

----------Eklendi @ 00:39:02 ---------- Yazıldı @ 00:37:12 ----------

S60certkey com adresine gidip cep telefonun imei adresini yaz 2 3 gün içinde ücretsiz sertifikan hazır olacak hatta daha erken de olabilir

----------Eklendi @ 00:39:59 ---------- Yazıldı @ 00:39:02 ----------

onu beklerken bu sitede takıl :

Ben daha önce opda'dan dı galiba cer ve kE y adlı sertifika aldım yani şu an mevcut bende

Hasan

Üye
Yamayı mı sertifikalayacaksınız ?

Sertifika unsigned .sis .sisx dosyaları yüklemenize yarar ama ilk önce dosyaları sertifikalandırmanız lazım

Adamda zaten hata vermiyormuş...

Bazı İnstallserver.exe ler çalışmıyor bazı telefonlarda ...

Sen yamayı aktifleştirmeye bak ki o da üst konuda anlatılmış bir hack yöntemi ....

Konu Sahibi

bu farklı bir hack yöntemi , sadece e71de denenmiş

ayrıca bu sinir neye

Hasan

Üye
üst konudakini deneyin uğraşmayın sertifika ile hem adamda her şey yüklü sertifikaya gerek yok ki

yaw beyler durun bi benim sorunum şu :

1-ROMpatcher'i açınca installserver aktif(yeşil) olmuyor
2-grid programını açınca ne yapılması gerekiyorsa tek tek yapıyorum ama sonuç alamıyorum

yaw beyler durun bi benim sorunum şu :

1-ROMpatcher'i açınca installserver aktif(yeşil) olmuyor
2-grid programını açınca ne yapılması gerekiyorsa tek tek yapıyorum ama sonuç alamıyorum

gerenk yok ki aktif olmasına. sertifikasız program kurmak için at installaserver.exe yi c-sys-bin e yükle

gerenk yok ki aktif olmasına. sertifikasız program kurmak için at installaserver.exe yi c-sys-bin e yükle

zaten installserver.exe c-sys-bin 'in içinde Benim sorunum sertifikasız program yüklemek diil ki bu konuda yer allan ekranı genişletme olayını yapamadım ben

dur bakalım birkaç tane atayım sen de onları patches içine at ve dene belki biri olur

Ok / konuyu tam olarak anlamak için ve sorunumu algılamak için önceki sayfaları rica etsem okur musun gif olarakta sorunumu anlattım bakarsan iyi olur